Vyberte si kabelku, kterou nebudete chtít odložit

person Autor: Vendulka list : Kabelky :
Vyberte si kabelku, kterou nebudete chtít odložit

Společnice každé ženy – bez ní by to prostě nešlo. Přinášíme 4 užitečné tipy, jak snadno a rychle vybrat ideální kabelku pro každodenní nošení.

Vybrat si vhodnou kabelku může být pekelně náročné – obzvláště když vezmeme v potaz široký výběr nejrůznějších velikostí, tvarů a stylů. Přesto existuje vodítko, které vám pomůže najít tu jedinečnou, která ozvláštní jakýkoli váš outfit. Inspirujte se – a najděte s námi tu pravou. 

Nejen vzhled, ale i praktičnost je klíčem

Zapomeňte na chvíli na představy o tom, jak by měla vaše nová kabelka vypadat. Klíčem ke správnému výběru je totiž nejen vzhled – ale především praktičnost – vždyť kabelka je nezbytností každé moderní ženy. Zeptejte se tedy sama sebe: k čemu budete kabelku využívat? Co vše sebou nosíte? Pokud pracujete a nosíte denně notebook nebo důležité dokumenty, pak je třeba vybírat velké a praktické kabelky, zatímco jestliže vám na cestách stačí drobnosti, klíče a peněženka, jste neomezená výběrem i těch nejmenších elegantních taštiček. Tak do které kategorie patříte?

Podle typu postavy

Ať už je vaše postava jakákoli, můžete najít kabelku, která jí bude dokonale lichotit. Prostě a jednoduše – podtrhněte své tvary. Pokud jste menší postavy, vyhněte se velkým kabelkám – příliš velká taška by vás opticky ještě zmenšila. Jestliže máte široké boky a plnoštíhlou postavu, pak zapomeňte na kabelky a tašky s příliš dlouhými uchy. Čím štíhlejší postava, tím komplikovanější může být design kabelky. A naopak – pokud jste silnější konstituce, vybírejte minimalistické a lehké kabelky, které vám nepřidají kilogramy navíc. Buďte krásná s vaší oblíbenou kabelkou!

Kvantita? Ne, kvalita!

Každodenní nošení? Zaměřte se na kvalitu, aby kabelka něco vydržela – a stala se vaší ozdobou, ne spotřebním zbožím. Vyberte si kvalitní doplněk, který si snadno zamilujete. Ideálně vybírejte podle materiálu, vzhledu, velikosti a vnitřních prostor – a nezapomeňte na naše ověřené značky. Proč? Protože dobrá kabelka vydrží klidně několik let. Střídejte vaše oblíbené krásky – a máte vyhráno.

Dokonalost v každém looku

Přejete si být krásná za všech okolností? Nakonec vybírejte podle vzhledu – což je posledním aspektem ideální koupě kabelky. Zamyslete se, jaké barvy a outfity nejraději nosíte. Porovnejte váš styl s vybranými kabelkami – budou dělat parádu denně? Hodí se k vašemu osobnímu stylu? Pokud milujete minimalistické oděvy, pak můžete vybírat i nápadité doplňky. Jestliže však váš šatník hýří pestrými barvami a vzory, vaše doplňky by pak měly být jednoduché a střízlivé. Jak najít vhodnou kabelku? Vsaďte na neutrální barvy a vlastní ženskou intuici – nakonec najdete tu nejlepší. Po svém.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec