Styl nošení kabelky – co o vás prozradí?

person Autor: Vendulka list : Kabelky :
Styl nošení kabelky – co o vás prozradí?

Není kabelka jako kabelka – a stejně tak není nositelka jako nositelka. Každá žena totiž nosí svou kabelku jinak. Co o vás prozradí styl nošení vaší elegantní společnice? To vám prozradíme v dnešním článku.

Svobodná a svá

Nosíte kabelku přes jedno rameno, klidně s delším popruhem? Jestliže se vám vaše kráska houpe po boku na stejné straně, kde ji také máte přehozenou přes rameno, pak jste prý svá, svobodná, ležérní a mírně bohémská. My to řekneme jedním slovem – pohodářka. Souhlasíte?


Na dámu

Nosíte ráda kabelku elegantně přehozenou přes předloktí? Nošení kabelky přes ruku symbolizuje skutečnou dámu, módní ikonu. Chcete vypadat skvěle a svůj doplněk také necháte náležitě vyniknout – vždyť je součástí vašeho bezchybného outfitu. Na svém looku si necháte záležet každý den – a bez kabelky by to přece nebylo ono.


Silná a praktická

Některé ženy nosí kabelku jednoduše v ruce. Pokud se mezi takové řadíte, pak o vás řekneme jedno – víte, co od života chcete. Jste silná a praktická. Kabelka vám často slouží na dokumenty, notebook nebo učivo. Není to jen doplněk, ale především vaše luxusní pomocnice, kterou si v šatníku dokonale hýčkáte. Dost pravděpodobně máte jednu vybranou oblíbenou kabelku, kterou nosíte téměř pořád.


Crossbody styl

Nosíte-li kabelku křížem od jednoho rameno ke druhému boku, pak jste především aktivní žena v pohybu. Máte ráda volné ruce, protože neustále něco děláte, nakupujete, telefonujete nebo se jen bavíte. Milujete praktičnost crossbody kabelek a tašek s popruhem, které prostě popadnete a vyrazíte, aniž byste musela neustále střežit, jak ji zrovna v danou chvíli budete držet. Gratulujeme, máte příjemně ležérní styl a mužům se líbí vaše bezprostřednost – a nám se líbí, že jste dočetla až sem. :)

Jaký způsob nošení kabelky preferujete vy? Přes rameno nebo do ruky? Klidně nám napište.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec