Crossbody kabelka – doplněk bez kterého se žádná žena neobejde

person Autor: Janka list : Kabelky :
Crossbody kabelka – doplněk bez kterého se žádná žena neobejde

Crossbody kabelky jsou pro mnoho žen ideální volbou díky své praktičnosti, stylu a univerzálnosti. Nejsou totiž ani příliš velké, ani příliš malé, vejde se do nich vše, co potřebujete a přitom nemáte pocit, že sebou vláčíte těžkou tašku. Crossbody kabelka má však i další výhody, díky kterým by neměla chybět v šatníku žádné ženy


Proč by každá žena měla vlastnit crossbody kabelku?

Crossbody taška je určena k nošení na jedné straně těla, s popruhem přehozeným přes opačné rameno. Můžete ji však nosit jakýmkoli způsobem, včetně pouhého přehození přes rameno. Nicméně nošení křížem přes tělo je nejfunkčnější a nejpraktičtější způsob, protože budete mít kabelku po celou dobu u sebe a zároveň budete mít volné ruce.

V běžné kabelce může být občas složité něco najít, obzvláště pokud jste na ulici a nemáte ji kam položit.  Dámská kabelka crossbody tento problém elegantně řeší -  můžete ji nosit před sebou a mít tak snadný přístup k jejímu obsahu. Bez větší námahy tak dosáhnete na telefon, peněženku a další věci.

TIP: Černá kabelka crossbody Miss Lulu zdobená velkou designovou sponou se neztratí na párty, schůzce, v práci ani ve škole.

Crossbody kabelky


Crossbody kabelky jsou bezpečnější

Na ulicích moderního velkoměsta číhá na ženu mnoho nástrah. Běžnou tašku přes rameno vám zloděj strhne dříve než stačíte zareagovat. Kabelka crossbody, kterou nosíte křížem přes tělo se tak jednoduše strhnout nedá a navíc ji můžete nosit před sebou, abyste ji měla vždy pod kontrolu. Nenechavý kapsář si tak raději vybere snadnější cíl.


Dámské crossbody kabelky vám dodají styl

Kromě své univerzálnosti jsou crossbody tašky také elegantní a stylové. Přidat dámskou crossbody kabelku k vašemu outfitu znamená dodat vašemu vzhledu nenucený a cool styl. Tyto kabelky jsou ideální pro běžný pracovní den, protože díky nim budete mít volné ruce. Elegantních crossbody kabelek je na trhu neuvěřitelné množství typů, stylů a materiálů. Záleží jen na vašem vkusu, kterou z nich si vyberete.

Crossbody kabelky >>

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec