Kabelky v barvě roku 2023: Jak si pořídit ten správný kousek v odstínu Viva Magenta

person Autor: Helenka list : Jarní trendy :
Kabelky v barvě roku 2023: Jak si pořídit ten správný kousek v odstínu Viva Magenta

Rok 2023 přinesl novou módní barvu - Viva Magenta, která se stala hitem a můžeme ji vidět na všech možných módních přehlídkách a v obchodech. Pokud milujete kabelky a chcete být v trendu, rozhodně byste měli zvážit pořízení magenta kabelky. V tomto článku se podíváme na několik užitečných tipů, jak si vybrat magenta kabelku v barvě, která bude dokonalým doplňkem vašeho outfitu.

Magenta kabelka - kabelka v živém odstínu karmínově růžové barvy je právem v popředí módního světa a jedním z nejpopulárnějších trendů tohoto roku. Pokud se rozhodnete investovat do kabelky v barvě Viva Magenta, máte tady několik užitečných tipů, jak si vybrat ten správný kousek.

Malá nebo velká magenta kabelka?

První věcí, na kterou byste měli při výběru své nové magenta kabelky myslet, je velikost a tvar. Chcete-li, aby se kabelka stala středobodem vašeho outfitu, vyberte si větší kabelku s jednoduchým tvarem. Pokud hledáte něco, co by šlo snadno nosit každý den, volte menší kabelky s různými tvary, jako jsou crossbody kabelky, nákupní tašky nebo půlměsíčkové kabelky. Nebo třeba kabelka-batoh ve fuchsiové barvě.

Magenta kabelka v růžové barvě ekokůže 

Dalším faktorem, který by měl hrát roli při výběru kabelky v barvě Viva Magenta, je materiál. Pokud hledáte něco, co bude odolné a snadno se čistí, zvažte kabelky z umělé kůže. Na druhé straně, pokud hledáte luxusnější vzhled, zvažte kabelky z pravé kůže nebo semišové kabelky. V každém případě by měl být materiál kabelky kvalitní a odolný.

Hledejte doplňky, které se hodí k Viva Magenta

Při výběru magenta kabelky se zaměřte na doplňky, které by se k této barvě hodily. Zlaté nebo stříbrné doplňky jsou vynikající volbou pro tento živý odstín růžové barvy. Pokud chcete přidat nějaké další barevné akcenty, zvažte doplňky v odstínech bílé, černé, béžové nebo hnědé.

Nebojte se experimentovat!

Vůbec se nebojte experimentovat s různými styly a tvary kabelek v barvě Viva Magenta. Tato barva se skvěle hodí k mnoha různým stylům a vzorům. Kombinujte kabelku s jeansy a tričkem pro volný a ležérní vzhled, nebo s elegantním oblečením pro sofistikovaný a stylový vzhled. S magenta kabelkou můžete být kreativní a vytvořit si vlastní jedinečný vzhled.

TIP: Ne každá z nás žen má ráda velmi výrazné barvy, a může se při nošení kabelky ve velmi výrazné barvě cítit nekomfortně. Nevadí, co třeba zvolit růžovou kabelku ve světlejším odstínu, který vám bude příjemný, existuje jich velká spousta, od klasické světle růžové, korálové, meruňkové, starorůžové...

Výběr magenta kabelky může být náročný, ale pokud se budete řídit těmito užitečnými tipy, můžete si být jistá, že si pořídíte ten správný kousek. Věnujte pozornost velikosti, tvaru a materiálu kabelky a hledejte doplňky, které se k ní hodí. A nakonec, nebojte se být kreativní a experimentovat s různými styly. S kabelkou v barvě Magenta budete určitě vypadat stylově a trendy.

Která růžová kabelka bude ta tvoje? >

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec