Šedá is the new black. Doplňky, které zatočí s šedí dní.

person Autor: Vendulka list : Návody a tipy :
Šedá is the new black. Doplňky, které zatočí s šedí dní.

S jakou barvou se nejen v zimě nespletete? Zkuste dát šanci neotřelé šedé paletě. Je sice šedivá, ale šedou myšku z vás rozhodně neudělá. Je čas doplnit šatník a objevit novou tonalitu vašich outfitů. Neutrální kousky a doplňky vás překvapí čistotou i elegancí. A to hlavní? Zkombinujete je s čímkoli!

Šedá paleta k módě patří – a boduje zejména v čisté minimalistické módě, která je tak oblíbená. Je ideální nejen pro vaše must have basic kousky, ale i doplňky. Proč říkají módní designéři ano? Protože je jemná, příjemná a hlavně neutrální – a tak ji můžete bez obav kombinovat s vašimi oblíbenými looky, aniž byste narušila celkový zamýšlený finiš.

S čím šedou kombinovat?

Příliš mnoho šedé může působit tak trochu smutně. Jak se tedy vyhnout kombinacím, které z vás udělají šedivou nenápadnou myš bez špetky dobré nálady? Snažte se vybírat takové kombinace, které budou mít šmrnc. Nespletete se s neutrálním základem, šedým doplňkem a zajímavými detaily, které váš outfit ozvláštní. Může jimi být zajímavý střih, výrazný šperk nebo jeden jediný kousek outfitu v pastelové barvě. Světle šedou dokonale zvýrazní růžová, modrá, černá, ale i bílá barva.

Šedé doplňky, nebo základ?

Vsadit na šedé kalhoty, halenku, šaty, nebo raději doplňky? Klidně obojí! Francouzský styl tón v tónu vám umožní kombinovat různé odstíny jediné barvy. Vrstvení barev prohlubuje celkový vzhled outfitu, navíc působí neotřele a svěže. V případě šedé je však opět potřeba myslet na její neutralitu a studený tón – nebojte se oděvy a šedé doplňky spojit nápadnými stříbrnými či zlatými detaily, blankytně modru košilí, veselou šálou nebo elegantním kloboukem – třeba v černé. A protože je šedá nová černá, budou si samozřejmě skvěle rozumět!

S čím šedou nekombinovat?

Pravidlo, jak (ne)kombinovat šedou, je prosté. Všechna pravidla zahoďte! Zatímco dříve bylo spíše nedoporučováno kombinovat šedé oděvy či doplňky s dalšími nevýraznými barvami, jako jsou béžová, černá nebo bílá, dnes návrháři křičí: ó ano! Minimalistický styl si s těmito barvami dokonale notuje. I v těchto kombinacích můžete odhalit eleganci vaší osobnosti, kterou stačí oživit vaším krásným úsměvem, zajímavým účesem a líčením.

šedá business kabelka

Elegantní, nebo sportovní?

Toužíte po nějakých těch šedých doplňcích či kouscích? Směle do toho, ať už je váš styl jakýkoli. Šedá totiž sluší sportovní módě, městské, domácí, ale i té elegantní. Vypadá skvěle na domácí soupravě, jógovém setu i vaší vysněné business kabelce. A co vy a šedá barva? Toužíte vykouzlit ze sebe šedivou myšku? Takovou, která při pohledu z blízka stříbřitě září a vůbec není nudná?

TIP Glamperfe: Designový batoh Miss Lulu vypadá v šedé vážně skvěle. Vypadá zajímavě jako moderní kabelka vytížené ženy, neztratí se však ani při cestě do fitka. Batohy jsou oblíbené především pro variabilní možnosti nošení. Vezmete jej třeba na nákup?

Šedý mulifunkční batoh

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec