KABELKOVÉ SETY - krásné, stylové a navíc i praktické

person Autor: Janka list : Kabelky :
KABELKOVÉ SETY - krásné, stylové a navíc i praktické

Máte doma množství kabelek, které se k sobě ani nehodí a potřebujete občas mít u sebe hned několik tašek najednou? Seznamte se - kabelkový set je jak dělaný pro vás.

Super pomocník pro váš outfit

V šatníku se vám budou perfektně hodit sady kabelek, které jsou v tuto chvíli opravdové hity, jsou trendy, moderní a vlastně šetří i vaše peníze.

Sety dámských kabelek obvykle obsahují velkou kabelku, menší kabelku, která se dá použít také jako další kapsa do velké kabelky, a také popruh, abyste menší kabelku mohla nosit jako crossbody kabelku, listonošku. Občas dostanete v sadě i malé pouzdérko, které se hodí třeba jako peněženka na peníze nebo na doklady, a nebo prostě na nějaké drobnosti. Všechny tři tašky k sobě perfektně pasují, protože design navrhli už profesionální módní návrháři, a vy budete mít 3v1.  

Díky jedné soupravě kabelek budete mít tu správnou kabelku pro každou příležitost a ještě budete hezky chic a sladěná

TIP: Malá kabelka bývá zpravidla vystlána textilní otíratelnou podšívkou, proto ji můžete použít i jako svou kosmetickou taštičku na cesty

Několik tipů kam "vytáhnout" svůj kabelkový set

Inspirace není nikdy dost, ale se sadou kabelek to budete mít hooodně jednoduché, protože se díky své variabilitě opravdu hodí vždy a všude, jen si vlastně musíte zvolit jaký chcete ten den mít svůj ženský look, zda elegantní do města a na schůzku, lehce ležérní na každý den, nebo přímo sportovní do města i do přírody s výlety. Potom už stačí jen  "popadnout" tu správnou sadu. Ano - to je to hlavní kouzlo těchto doplňků.

Do kina, na dovolenou, na výlet, do společnosti ... 

Velká kabelka do práce, na vše co potřebujete, i na menší nákup, malá kabelka pro nezbytnosti a volné ruce. Prostě pro každou příležitost.

TIP: Proč být při koupi nerozhodná mezi několika modely a mít jen jednu sadu, vždyť si můžete dopřát víc a vybrat různé styly nebo barevné škály - hnědé, černé, béžové, a za rozumnou cenu.

Tak který kabelkový set bude ten Váš?

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec