Shopper kabelka. Ta pravá pro každou příležitost

person Autor: Vendulka list : Kabelky :
Shopper kabelka. Ta pravá pro každou příležitost

Co je shopper kabelka? Možná ji (ne)znáte podle názvu, ale rozhodně ji dobře znáte podle vzhledu a tvaru. Je to ona – TA jedinečná prostorná kabelka, která skvěle vypadá a ještě lépe se nosí. Je totiž praktická, a tak se neztratí při cestě na nákup, do práce nebo jen tak, do města. Jak vypadá ideální shopper kabelka a jak si vybrat tu pravou?

Nenechte se zmást anglickým označením shopper kabelka. Tento ikonický a oblíbený model vhodný na každodenní nošení rozhodně nepatří jen do obchodu nebo na pochůzky. Jde o prostornou, ale neméně elegantní tašku, kterou ocení ženy v pohybu. Vytížené, maminky, podnikatelky, ale i studentky. Zkrátka všechny.

Velká, ale stylová

Shopper kabelky vynikají tou nejpraktičtější velikostí ve světě kabelek vůbec. Nejsou tak prostorné a neforemně velké jako například cestovní tašky, zároveň však snesou vše – od domácího nákupu po věci na trénink. Jestli si však představujete nudnou tašku ve tvaru látkové nákupky, rychle tu vizi zažeňte. Raději si představte kabelku estetického tvaru, která bude dobře vypadat při nákupu, ale i v kanceláři. Bývá vyrobena z kůže či ekokůže, může nést zajímavý potisk, ale může být i minimalistická a jednobarevná. Zpravidla má dvě ucha, designově povedená, taková, která naprosto souzní s tělem kabelky. Díky nim se shopperka dá nosit ležérně přes ruku. A ty nejpraktičtější kabelky? Těm samozřejmě nechybí ani nezbytný odnímatelný popruh přes rameno pro chvíle, kdy každá správně produktivní žena potřebuje mít volné ruce. Tak to je ona – praktická kráska, která v šatníku moderní ženy nesmí chybět.

TIP: Shopper kabelky překvapí praktičnosti i variabilitou provedení. Můžete vsadit na kabelku obdélníkového tvaru, který vyznávají milovnice minimalismu. Existují však i jiné tvary a provedení – se zaoblenými hranami, designovými výkroji a nepřehlédnutelnými detaily. Vše záleží na tvůrci, kolekci a na tom nejdůležitějším – na aktuálních trendech. 

Podle čeho si vybrat tu pravou?

Potřebujete prostornou, ale jednoduše stylovou kabelku na každý den? Olá, skvělou zprávou je, že taška shopperka je tím nejlepším možným řešením. Vybrat si můžete s ohledem na vaše potřeby – jedině tak vám tahle kráska bude dělat radost nejen svým vzhledem jako pomyslná tečka za vaším outfitem, ale i všestranným využitím. Vhodná kabelka by měla pojmout vše, co pravidelně chcete mít u sebe. Plánujete v kabelce nosit notebook? Vyrazit na nákupy? Hodláte do ní sbalit věci na jógu? Proto je ideální vidět interiér tašky, abyste si mohla udělat představu o možném uspořádání. Ideální kabelka by vám měla umožnit také alespoň základní organizaci. Pokud interiér nenabízí dostatek postranních kapsiček na drobnosti, pak se rozhodně nespletete s kabelkou s vyjímatelným vnitřním pouzdrem, nebo můžete dokoupit kabelkový organizér – budete mít vše při ruce a ušetříte hromadu času nekonečným hledáním klíčů či rtěnky. Určitě to znáte, že? 

Dalším bodem výběru je samozřejmě vzhled a barva kabelky, potažmo pak již zmíněný materiál. Jednou z oblíbených variací jsou kabelky vyrobené ze syntetické kůže. Nejsou tak drahé, jako doplňky z pravé kůže, přesto hrdě nesou její krásný vzhled. Výhodou je bezesporu snadná údržba, která z takové kabelky dělá společnici do nepohody. Pokud víte, že čas od času kabelku odložíte na zem, rozhodně volte kabelku s nožkami proti odření dna. Součástí některých modelů může být také ochranný antiprachový obal, ve kterém můžete kabelku skladovat tehdy, když ji právě nenosíte. Nezáleží tedy jen na vzhledu, jen na praktičnosti – je potřeba vybírat z hlediska několika aspektů, díky kterým se dopátráte jedinečné kabelky, která vám bude dělat radost. Třeba i několik let.

Tak která shopperka bude ta vaše?

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec