Prošívaná kabelka - módní hit nejen roku 2022

person Autor: Janka list : Návody a tipy :
Prošívaná kabelka - módní hit nejen roku 2022

Milé dámy, už jste slyšely o prošívané kabelce? Určitě ano, je to totiž populární a jeden z nejoblíbenějších modelů kabelek letošních módních kolekcí. Přinášíme pár tipů, které prošívané kabelky zvolit pro vaši každodenní radost.


Je libo jemné nebo výrazné prošití prošívané kabelky?

Jaké prošití kabelky zvolit? Je to jednoduché. Už jste si někdy řekla. “To je ona! Tu musím prostě mít, je nádherná! Potom není třeba rozmýšlet, je to prostě ona, ta pravá! Každý kousek je jiný a nemusí vždy platit, že výrazné prošití je pro lehce ležérní i sportovní styl a jemné prošití naopak pro elegantní look. Spousta elegantních prošitých kabelek má naopak výrazný design.


Naprosté must-have prošívané kabelky

Prošívané kabelky

Malou nebo velkou prošívanou kabelku? Sázkou na jistotu a módní pojistkou vašeho šatníku bude černá prošívaná kabelka jakékoliv velikosti. Případně menší prošívaná crossbody kabelka, pro milovnice komfortního nošení kabelek křížem přes tělo. Nemusíte se ani bát, že Vaše oblíbené kousky “vyjdou” z módy … ne ony budou nadčasové.


Prošívaná kabelka s řetízkem - na párty za hvězdu!

Žádný problém, buďte mezi spousty žen, které se nebojí doplnit výrazný model, třešničkou na dortu v podobě řetízku, řetězu, který poslouží také jako super rukojeť nebo popruh. Přitom řetízek nemusí být jen zlatý nebo stříbrný, módní návrháři nám ukazují i řetízky ve stejné barvě jako prošívaná kabelka, nebo černé. Jako například tyto prošívané kabelky s řetízkem.


Náš tip na konec: nejste si jistá, zda jít do výraznějších designů? Potom v klídku sáhněte jen po nenápadně prošívané kabelce. Také je velmi trendy a pokud zvolíte jemné prošití, určitě nešlápnete vedle, kabelku lehce zkombinujete s jakýmkoliv outfitem a prošití naprosto dokonale podtrhne eleganci.

Omrkněte naše další prošívané kabelky, s láskou vybírané >>>

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec