3 tipy jak vybrat přebalovací batoh na kočárek

person Autor: Janka list : Návody a tipy :
3 tipy jak vybrat přebalovací batoh na kočárek

S narozením miminka začíná být spolehlivým přítelem každé novopečené maminky velká taška, přebalovací batoh pro maminky. Spousty věcí pro miminko musí být neustále při ruce. Novinkou posledních let je právě stále více populární mateřský přebalovací batoh, který lze většinou připevnit i na kočárek. V našem článku vám prozradíme na co nezapomenout při výběru takového přebalovacího batohu pro maminky a poradíme nejoblíbenější modely těchto pomocníků.


Koukněte na praktičnost

Přebalovací batohy pro maminky mají mnoho funkcí, spousty vnějších i vnitřních, otevřených i uzavíratelných přihrádek. Termoizolační kapsa zajistí delší udržení teploty kojeneckého pití nebo svačiny. Do přebalovacího batohu se často vejdou také více jak dvě lahvičky, které lze připevnit na gumičku. Bývá vybaven vnější nepromokavou kapsou na použitou plenku a další mokré věci. Pomocí spojovacích prvků lze většinou batohy pro maminky připevnit také na kočárek. Některé modely mohou být dodávány s přebalovací podložkou vyrobenou z voděodolné textilie. Nově bývají některé modely navíc vybaveny i USB portem.  Doplňkový elastický popruh na zadním panelu umožní navléknutí přes rukojeť kufru při cestování.


Ten ideální na míru přímo pro vás

Je to jednoduché, stačí se při výběru mateřského batohu řídit naší následující radou. Velký počet přihrádek a kapes je určitě jednou z nejdůležitějších vlastností mateřských batohů. Dostatečné uspořádání všech vašich věcí pro miminko, tak aby nebylo nutné se v batohu přehrabovat je naprostou nezbytností na jakékoliv expedici. Připravte si proto seznam věcí, které budete muset s miminkem mít neustále při ruce a ujistěte se, že do zvoleného kousku tyto věci lehce zorganizujete. Batoh by měl být také vyroben z kvalitního materiálu s voděodolným povrchem, který se ne příliš snadno ušpiní, ale zároveň lehce čistí, tuto vlastnost skvěle splňuje polyester, který je pevný, odolný a vyčistíte ho lehce navlhčeným hadříkem. Je také fajn, když je dno navíc chráněno díky více vrstvám a plastem. Rozměry batohu - menší skvěle poslouží na běžné pochůzky s miminkem po městě, objemnější zase na výlety a delší cestování. Nezapomeňte si ověřit, jak se batoh upevňuje na madlo kočárku, může to být popruhy na suchý zip nebo plastové karabinky a další nezbytností pro vaši spokojenost, pohodlí a ulehčení zádům jsou polstrované ramenní popruhy. Není nic nepříjemnějšího než otlačená ramena při cestování. A nakonec - i design je důležitý - spokojená maminka = spokojené miminko.


Spousty designů -  nebojte se vybírat

Na trhu objevíte širokou nabídku mateřských batohů na kočárek.  Vybíráme pro vás ty nejoblíbenější. První místo mezi mateřskými batohy zaujímá jednoznačně model značky KONO Mateřský přebalovací batoh na kočárek šedý. Nejen že je funkční, ale díky puntíkům i lehce hravý. Milovnice minimalističtějšího stylu ocení naopak stejný batoh bez puntíků. Tento typ batohu pro maminky je dostupný v černé, modré, šedé a růžové barvě, takže určitě nebude žádný problém se sladěním s kočárkem nebo vaším outfitem.

Značka Kono nově nabízí i designově velmi sofistikované přebalovací batohy na kočárek 2105 v černé, šedé a růžové barvě nebo batoh na kočárek 2039 v černé nebo šedé barvě, takže nemusíte dělat už žádné kompromisy mezi praktičností a designem. Můžete vybírat mezi lehce ležérním městským nebo elegantnějším stylem. 

Který přebalovací batoh nebo batůžek bude ten váš?

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec