3 letní materiály, se kterými podtrhnete váš summer look

person Autor: Vendulka list : Letní trendy :
3 letní materiály, se kterými podtrhnete váš summer look

Doplňky, doplňky a zase ty doplňky. Jsou pomyslnou tečkou za vaším stylem, proto na jejich výběru záleží. Kdy jindy než v létě vyrazit na cesty, k vodě nebo do víru města s atraktivním doplňkem, který rozzáří váš summer look? Máme pro vás hned 3 materiály, které jsou nejen letošními hity. Do kterého se zamilujete vy?

Celkové vyznění doplňku nezáleží jen na šikovnosti designéra nebo třeba barvě, ale i na materiálu, ze kterého je vyroben. Dnes se materiálům mrkneme na zoubek – nebo spíš na původ? Inspirujte se s námi 3 letními materiály, s nimiž zabodujete kdekoli. Otázkou není, zda vyrazíte ven s plážovkoucrossbody kabelkou nebo batohem. Otázkou je: Jaký materiál si zvolíte?

Korková mánie? Buďte originální

Nejen toto léto se nespletete s originálními a jedinečnými korkovými kabelkami. Ať už sáhnete po peněžence, kabelce či batohu, budete nepřehlédnutelní. Každý kus je totiž originál – a nejen to! Doplňky z korkové kůry jsou udržitelné, jejich design navíc pochází ze samotného srdce přírody. Mají neobyčejné kouzlo, ale i přidanou hodnotu. Pyšní se elegancí, která se jemně snoubí s neotřelostí. Máte kuráž vyrazit si na rande s korkovou kabelkou? Rozhodně se nespletete!

TIP: Korková peněženka je krásným dárkem pro ty, kdo milují nepřehlédnutelné doplňky a nápadité detaily. Potěšte maminku či kamarádku.

Trendy přírodní kabelky a batohy

Jak už tomu v létě bývá, ani s přírodními kabelkami a batohy neuděláte módní přešlap – naopak, co třeba doplňky sladit s kloboukem nebo sandálky? Přírodní materiály navíc dávno nejsou záležitostí jen plážových košů a tašek. Trendem jsou také přírodní košíky a kabelky do ruky či přes rameno ve všech velikostech a tvarech. Chcete vyrazit na párty? Hodit se vám bude atraktivní drobná přírodní kabelka v kulatém tvaru nebo jedinečná zaoblená kabelka s koženkovou klopou. Tak jak se vám líbí vlna přírodních materiálů?

Plátěné tašky? Ideální nejen na pláž!

A poslední materiál, který stojí na stupni vítězů trendů nejen pro letošek? Přece přírodní a zdánlivě obyčejné plátno. Překvapivě je lehké, zajímavé na pohled i na dotek a ještě něco – snadno udržovatelné. Proto je adeptem na prostorné plážovky. Ve spojení s nápadnými prvky, jako jsou například držadla z lana nebo s zajímavým potiskem vznikají doplňky, které podtrhnou váš plážový outfit. Hodí se na cesty, k vodě nebo na městské koupaliště. Jejich velikost je praktická, takže vám tahle plátěná společnice ráda udělá společnost také při nákupech. Kam vyrazíte?

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec