Hity roku 2020: které doplňky se letos budou nosit?

person Autor: Vendulka list : Návody a tipy :
Hity roku 2020: které doplňky se letos budou nosit?

S každým rokem se mění trendy, které udávají směr ve světě módy. Které doplňky budou letos in? Seznamte se s módními výstřelky roku 2020 – toto jsou kabelky, které uvidíte nejen na módních molech.

Šetrné, přírodní, příjemné

Slaměné a proutěné kabelky jste mohla vidět už v loňském roce – a zdaleka nejsou jen záležitostí plážových výletů. Proutěné košíky nebo přírodní tašky přes rameno jsou in – a tento trend pokračuje. A kam si je vzít? Přece kamkoli!

Prověřená klasika

Chcete být chic? Rozhodně se nespletete, když letos vsadíte na retro. A nemyslíme zrovna obyčejné retro, ale klasiku v podobě padesátek, šedesátek a sedmdesátek! Těšit se můžete třeba na stálici ve světě designu kabelek: klasický vzhled legendární kabelky Jackie od Gucci. V podobném duchu se budou nést hity letošního roku – neutrální plátěný podklad ozdobí líbivé kožené detaily.

TIPStylová crossbody v klasickém duchu? Luxusní vzorovaná plátěná kabelka s koženými detaily a tělem od Miss Lulu v bíločerné módní variaci je adeptkou na váš letošní hit!

Mini? Ne, mikro!

Jak roztomilé jsou mini kabelky, které nejsou větší než vaše peněženka, a přesto vypadají jako kabelka? Možná jste si jich všimli už v roce 2019, jenže v tomto roce budou ještě menší. Mikro kabelky mají kouzlo – ale rozhodně nejsou pro každého a pro každou příležitost. A co vy, vyšla byste si s mikro kabelkou?

Rozmarné a hravé peří

Bohaté zdobení peřím? Řeč je opravdu o kabelkách. Tento trend rozhodně povznese vaši kabelku na dokonalou součást outfitu. K minimalistickému looku prostě kabelka s peřím patří – perfektně totiž ozvláštní váš oděv a podtrhne váš osobitý styl.

Flitry, kam se podíváš

Jiskřivě zářivé kabelky? V roce 2020 rozhodně zazáříte, pokud půjdete ruku v ruce s trendy. Právě k nim totiž patří blyštivé a třpytivé glitry kabelky, které jen tak někdo nepřehlédne. Jsou výrazné, šokující, extravagantní, okouzlující. Máte na ně odvahu?

TIP: S nádherným filtrovaným psaníčkem od Miss Lulu bude každá letošní večerní událost výjimečná, stejně jako vy.

Puffy leather?

Kůže byla a je oblíbeným materiálem pro výrobu doplňků, zejména pak tašek a kabelek. V letošním roce však vyhrává poněkud uvolněný styl – puffy tvar. Měkkost je kombinována s ležérností, kterou ocení nejen pohodářky.

Je libo síťovku?

Milujete klasickou českou síťovku? Pak směle na nákupy nebo do města – háčkované pytle, tašky a síťovky letos bodují. Hodí se ideálně pro období léta. Odnesete s nimi nákup nebo výbavu na pláž. Tak kam to bude?

Zajímavé tvarosloví? Kbelík

Zcela nový a ojedinělý tvar kabelky? Existuje, seznamte se dalším letošním módním výstřelkem –kabelkami ve tvaru kbelíku. Možná vás překvapí, jak zajímavě kabelky s tímto tvaroslovím působí. Jsou velké, prostorné, praktické a rozhodně stojí za povšimnutí.

Ach, zase ten kisslock!

Pamatujete si, jak vaše babičky nosily roztomilé kabelky či psaníčka a peněženky s elegantním zavíráním na zámeček kisslock? Hurá, tento krásný a nezapomenutelný vintage styl se vrací. Díky tomu je i kabelka po mamince či babičce trendy – tak směle do toho, vezměte ji do ulic!

Roztomilost sama? Puntíky nakonec

A další trend, který není těžké si zamilovat? Do popředí se dostávají staré dobré puntíky. Milovnice puntíkatých motivů mohou zajásat, právě ony mají letos pré.

A co vy? Pro který trend byste se letos rozhodla?

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec