6 typů nejen plus size friendy crossbody kabelek

person Autor: Janka list : Návody a tipy :
6 typů nejen plus size friendy crossbody kabelek

Kabelky a zase kabelky - každá crossbody kabelka bude důležitou tečkou vašeho outfitu. Ale jakou zvolit, když si nejsme jisté sladěním tvaru crossbody kabelky s plus size postavou, tak aby rozzářila náš look? Inspirujte se s námi 6 typy tvarů crossbody kabelek, s nimiž zabodujete kdekoliv a budou dokonalé. Nebude už tedy otázkou jakou crossbody zvolit, ale kolikrát si vlastně chcete udělat radost.


Kulatá crossbody kabelka

Moje láska ke kabelkám je opravdu veliká! Už roky utrácím své peníze za nové a nové kousky na sklad a miluji každou kabelku a tašku, kterou jsem pro vás vybrala. Značka Miss Lulu je naprosto ideální pro své jedinečné crossbody kabelky s nastavitelnými popruhy. Designéři neustále vydávají nové kolekce s nápaditými modely jako je třeba tako kulatá crossbody kabelka s květinovým motivem.


Malá crossbody kabelka se střapcem

malá růžová crossbody kabelka Am Montreux

Malý střapec nebo jiný designový přívěsek, který posune design tašky na další level a k tomu extra dlouhý popruh = správná cesta. Malá růžová crossbody kabelka Am Montreux nabízí nastavitelný popruh až do délky 140 cm s prostorem na přidělání dalších dírek.

TIP: Svojí minimalistickou crossbody kabelku můžete vyzdobit vlastnoručně vyrobeným přívěskem například ve tvaru duhy, který potěší dvojnásob. Návod z pinterestu >>


Crossbody kabelka ve tvaru půlměsíce s širokým popruhem

crossbody kabelka ve tvaru půlměsíce

Světoví plus size rádci doporučují crossbody kabelku v tomto tvaru půlměsíce už nějaký ten rok! A asi i proto náš holandský dodavatel pokračuje v doplňování zásob. Prodáváme ji ve čtyřech různých barvách s nastavitelným popruhem, takže si délku popruhu a umístění kabelky vzhledem ke své postavě přizpůsobíte přesně podle svých představ. 

Kabelka crossbody YEH BAG SYMPHONY CAMEL 510450 >>


Hnědá střední crossbody kabelka s prošívanými detaily

hnědá miss lulu kabelka crossbody prošívaná

Obvykle jsem tak nadšená z kabelek, že bych snad mohla i  v oddělení doplňků nocovat. :) Nejen designéři Miss Lulu mají své modely velmi sofistikované a jejich crossbody kabelky často disponují už nastavitelnými popruhy až do 150 cm. Miss Lulu hnědá crossbody 2067 má nastavitelný popruh 50-150 cm. Prošití navíc crossbody kabelce přidává na zajímavosti, preciznosti a pocitu luxusu.


Malá crossbody kabelka na opasek

malá kabelka na opasek David Jones

Proč nemít ve svém královském šatníku také roztomilou crossbody kabelku na opasek! Jak už její název napovídá, dá se nosit nejen jako klasická kabelka na opasek, ale i od ramene k bokům pro cool streetwear vzhled. Ráda je kombinuji se sportovním oblečením. Podle zvoleného modelu je to také elegantní crossbody kabelka k šatům. Malá a šikovná kabelečka, která je ideální na cestování, koncerty a párty.


Nejoblíbenější obdélníková crossbody kabelka

malá crossbody kabelka šedá Miss Lulu

Naprostý must-have do každého plus size šatníku. Nejen že obdélníková crossbody sluší každému, ale díky naprosto obrovskému výběru všech možných barev, odstínů a provedení, si svůj vysněný kousek vybere snad každá žena, i ta nejnáročnější milovnice módy. Miss Lulu šedá crossbody chain around 6819 má navíc doplněný design o vložený kuličkový řetízek po svém obvodu.

Extra TIP na konec: Pokud objevíte crossbody kabelku, která se vám líbí, ale popruh vám nesedí, můžete ho jednoduše vyměnit! Stačí zkontrolovat zda má váš vyhlídnutý model odnímatelný popruh a ten vyměnit za jiný, který už máte v záloze ve svém šatníku a vyhovuje vám. Nový crossbody popruh nemusí být ani ve stejné barvě, protože vaší nápaditosti se přece meze nekladou!

Doufám, že vám tento můj post pomůže najít vaši novou nejoblíbenější crossbody kabelku, ze které budete mít super radost!

XO Jana

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec