Inspirace ke Dni matek: Darujte eleganci

person Autor: Vendulka list : Návody a tipy :
Inspirace ke Dni matek: Darujte eleganci

Na 9. května letos připadá výjimečný den – den, kdy můžete spolu s námi uctít všechny maminky. A obdarovat minimálně tu jednu jedinou vaši – vždyť která žena by neocenila krásný šperk, kabelku nebo třeba elegantní šátek? Máme pro vás hned 5 tipů na dárek k příležitosti Dne matek. Co darujete pro radost nejdůležitější ženě vašeho života?

Den matek je oslavou mateřství a maminek. Přestože se slaví po celém světě, může se mírně lišit datum oslav. Zatímco například v Británii se slaví čtvrtou postní neděli, u nás podle amerického vzoru slavíme tento den druhou májovou neděli. A protože je navíc květen jarním měsícem lásky, můžete tu vaši dát najevo mamince. Přáním a dárkem, který ji doslova rozzáří oči a vykouzlí úsměv na rtech. Vyberte si některý z našich 5 praktických tipů od srdce.

Peněženka, originální vizitka stylu

Všimli jste si, že maminčina peněženka už není, co bývala? Pak je tu ideální příležitost pořídit jí novou. Peněženka je nezanedbatelným doplňkem, který hrdě nosí to nejdůležitější – peníze. Právě ty jsou totiž často opomíjeným prostředkem k radosti, proto by i peněženka měla mít styl a být odrazem své nositelky. Chcete-li maminku potěšit, rozhodně se nespletete s peněženkami od Valentiny Madrid – obzvláště, jestli dáma vašeho života žije naplno a miluje barvy a jižanský temperament. Peněženky totiž kromě strukturované kůže nesou na klopě barevné ornamenty, díky kterým jsou naprosto jedinečné.

Úleva pro ruce? Trendy batohy

Hodí se na výlet s kamarádkami, ale i na nákup, protože umožňuje mít volné ruce a hmotnost obsahu se rovnoměrně rozloží na zádech. Právě proto je vysoce módní batoh oblíbený u všech věkových kategorií, máte už ten svůj? Ještě než si prohlédnete stylové městské, sportovní nebo elegantní batohy, popřemýšlejte, zda by se jeden nehodil k vaší mamince. Právě mámy mohou ocenit jejich variabilitu nošení – většina trendy modelů se dá nosit nejen k různým outfitům, ale také se dají jednoduše přehodit přes rameno, nosit na zádech nebo jen tak v ruce. A že chcete mamince darovat opravdu originální kousek? Pak se nesplete s korkovým batohem. Ten skvěle vypadá, je eko friendly a dokonce se dá nosit také jako taška.

Pro cestovatelky a milovnice pláží

Plážové kabelky se dávno nenosí jen k vodě. Díky prostorným interiérům je využijete prakticky kdekoli a kdykoli – třeba na cesty, na piknik nebo jen tak, pro toulky letním městem. Pokud víte, že vaše maminka ráda cestuje za sluncem, určitě ji potěší kabelka, která je letošním hitem. Slaměná plážová kabelka skvěle vypadá – a to nejen v tandemu se slaměným kloboukem. Přidejte hedvábný šátek a maminka může vyrazit. Přidáte se?

Milovnice ležérního stylu s doteky Francie

Nejčastěji vám máma připomíná stylovou Diane Keaton? Pokud na ní obdivujete ležérní eleganci, rozhodně se vydejte cestou nového šátku, který se v šatníku opravdové elegantní dámy s odzbrojujícím úsměvem neztratí. Šátky a šály najdete v různých designech, a tak můžete vybrat vhodnou barvu a motiv, aby váš dárek okouzlil na první pohled. Hurá s ním do dárkové krabičky!

Od srdce pro srdce? Luxusní hodinky

Chcete mamince nadělit něco výjimečného? Dárek, který vše vyjádří za vás? Pokud vám při vzpomínce na maminku docházejí slova a chcete jí lásku vyjádřit větší radostí, pak vyberte dárkové balení: hodinky s náramkem. Spojení šperku a hodinek působí nesmírně noblesně, design souzní v jednotném stylu a dárkové balení jen umocňuje luxusní dojmy. Šperk ještě nikdy ženu neurazil, že? Přidejte květinu... a úspěch je zaručen. Tak hurá pro jeden z našich dárků! 

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec