4 důvody proč musíte mít maxi i mini kabelku

person Autor: Janka list : Kabelky :
4 důvody proč musíte mít maxi i mini kabelku

Kabelky jsou vášní většiny žen, málokdy tedy zůstane u jednoho kousku. Občas však dáváme přednost jen jejímu určitému typu, velké nebo malé, nenápadné nebo výrazné, a to může být velká škoda. Proč mít v šatníku připravenou maxi i mini variantu kabelky?

Super společnice i pomocník k nezaplacení

Maxi kabelka je kamarádka se kterou vyrazíte na výlety, nákupy a dalšími dobrodružstvími. Váš styl určitě doplní velká prostorná kabelka v černé nebo hnědé barvě. XXL kabelky se ne nadarmo neustále drží na TOP pozicích popularity. Nebojte se ani výrazných barev. Jak sladit boty s doplňky jsme již psali v našem dřívějším článku.

TIP Glamperfe: Styl pařížanek je prostě úžasný, i velká poddajná taška nošená ležérně, ne přes rameno, ale v podpaží, vypadá naprosto dokonale a žensky.


Radost stále u sebe

Život bude příjemný a hřejivý. Obklopte se věcmi, které vám dělají radost. No a proč tyto věci nemít neustále u sebe? Noste si sebou svou radost. Proto toto je ideální velká kabelka shopperka. Špatná nálada nebude mít šanci - stačí otevřít své malé království radosti v kabelce. Deštník od maminky, červená rtěnka od partnera se vzpomínkou z dovolené, zápisník od kamarádky z bláznivých nákupů.... Vše má své vzpomínky a příběhy...

TIP Glamperfe: Ani větší kabelka neznamená, že nebudete elegantní a sexy. Hnědé koňakové kabelky vás určitě o tom přesvědčí, navíc doplněné o hodinky a další šperky v podobném tónu budou přeci nepřehlédnutelné.


Párty na dosah

Jste přátelská a akční po celý den? Potom určitě nic nezkazíte, když vyjdete ráno s psaníčkem, nikdy přeci nevíte, jaké fajn elegantní dobrodružství na vás během dne nebo večer čeká – třeba zrovna bláznivá párty s přáteli. Tak proč se neblýsknout elegancí? Stačí vybrat malou kabelku. Často vedou žluté, okrové, stříbrné, ale i šedé kabelky.

TIP Glamperfe: Stejně trendy elegantně bude vypadat i třeba minibatůžek se zvířecím vzorem, v kombinaci s hnědými nebo černými lodičkami, nebude co řešit.


Volné ruce, lehká záda

Jsou prostě situace, kdy nemůžete nebo dokonce nesmíte své doklady, kosmetiku a další maličkosti odložit. Potřebujete je mít stále u sebe, ale jde o to být naprosto volná. V tom případě je malá kabelka, nebo i ledvinka, kterou hodíte křížem přes tělo, naprosto ideální.

TIP Glamperfe: Noste mini kabelky křížem přes tělo, ne ale na zádech, módní verze nošení zepředu je fantastická. V tom případě je krátký ramenní popruh a půlkulatý tvar kabelky ušitý jak na míru.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec