Zamilujete si je na první pohled – objevte letní trendy

person Autor: Vendulka list : Letní trendy :
Zamilujete si je na první pohled – objevte letní trendy

Už jste připravená na léto? Že ne? Tak hurá do čtení – přinášíme vám totiž čerstvou dávku letních trendů, které oživí váš šatník. Jaké to jsou a co si ještě musíte pořídit? Je čas na letní romanci!

Rozzářená v maxi šatech

Trend maxi šatů pokračuje i letos. Asi vás ani nepřekvapí, že letos zabodujete v dlouhých šatičkách nejlépe s křiklavým a nepřehlédnutelným květinovým vzorem. Květiny totiž sluší každé ženě – a obzvláště jako motiv dlouhých šatů, které se hodí pro nejrůznější letní příležitosti – využijete je totiž při cestě na pláž, stejně jako při rodinné oslavě. Tak kam v nich vyrazíte vy?


Mánie balónových rukávů

Jsou výrazné a moderní. O čem je řeč? Přece o balónových nadýchaných rukávech, které ozvláštní i ten nejjednodušší top. Nabírané rukávy působí mírně extravagantně, ale ne natolik, abyste si je nemohla dovolit nosit i vy. Co třeba šaty nebo zavazovací halenka? A máte kuráž na tento střih?


Kabelky s vůní přírody

Už loni jste si mohla zamilovat ty úžasné přírodní letní kabelky, které dokonale oživí váš moderní a svěží letní look. Ratanové a slaměné kousky jsou totiž letos ještě oblíbenější. Že nemáte tu svou? Tak hurá pro ni! Můžete ji kombinovat s boho outfitem či džínami a bílým tričkem. Kam s ní? Do města i na piknik.


Saténové šátky, ach!

Chladné letní večery? Nebojte se, další trend vás před nimi ochrání. Řeč je totiž o vracejících se saténových šátcích, které stačí uvázat na krk ve stylu Diane Keaton. Jsou totiž vždy nesmírně elegantní – a to k jakémukoli oděvu. Buďte svá, ležérní a nedbale noblesní. Právě tento typ úvazu má ten pravý šmrnc, díky kterému budete mít jiskru.

TIP: Šátek nemusíte nosit jen na krku. Objevte krásnou kabelku s hedvábným šátkem. Tuhle krásku si zamilujete! 


kabelka

Bílé a boho, to musíte mít

U květinových šatů letos trendy nekončí. Nespletete se ani s bílou barvou a krásnými boho střihy, které z vás udělají doslova letní bohyni. Jsou totiž tak ženské a krásné! Dají vyniknout vašemu opálení, navíc se skvěle se kombinují. Vsaďte třeba na ažurové šaty s volány nebo jemnou ženskou krajku. Délka? Ta je na vás!

TIP: Boho šaty v bílé barvě můžete kombinovat s doplňky ve stejném tónu, který kontrastuje k bílé. Camel sandálky, hnědá kabelka a klobouk mohou být tím pravým podtržením vašeho stylu.


Mini kabelky a ledvinky

Trend malých, ale milých kabelek a ledvinek pokračuje. Devadesátkový styl zdaleka nekončí – poznáte jej také podle neonových barev oděvů, na které můžete narazit. Nebojte se nosit výrazné mini kabelky nebo nepřehlédnutelné ledvinky. Co třeba právě v některém ze zářivých odstínů?

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec