5 letních nezbytností, které se ve vaší kabelce zaručeně neztratí

person Autor: Vendulka list : Letní trendy :
5 letních nezbytností, které se ve vaší kabelce zaručeně neztratí

Inspirace není nikdy dost – a to ani v případě, že jste dokonale připravená na prázdniny. Možná by se ve vaší kabelce přece jen našla skulinka – mezera ve výbavě pro dokonalé léto. Čím jsme si jistí, že nepohrdne žádná žena? Tohle jsou letní MUST HAVE do kabelky – a vydrží s vámi klidně do podzimu. Vyzkoušeno za vás.

Po čem chcete zašmátrat v kabelce a mít to vždy při ruce? My to víme, proto jsme pro vás sepsali hned několik summer nezbytností, které vás zaručeně potěší. A které s sebou nosíte v tašce vy?

Pohlazení pleti

Květinové 100% vody jsou přesně to, po čem naše srdce zatoužila. A vaše možná taky! Přírodní květové hydroláty totiž nejenže osvěží pokožku a dodají jí hydrataci kdykoli během dne, navíc jsou plné prospěšných aktivních látek, které pleť okamžitě pohladí. I v tom největším vedru zpříjemní vaši chvilku – a zkrášlí pokožku raz dva. Levandulový je vhodný i na problematickou pokožku, růžový na všechny typy pleti včetně zralé, heřmánkový je ideální i pro nejmenší děti. Objevte tento malý poklad – a šup s ním do kabelky. Hydrolátem můžete kdykoli osvěžit pleť, tělo i vlasy.


Šátek a v létě? No jasně!

Říkáte si, proč byste měla nosit váš oblíbený šátek v kabelce, když venku panují třicítky? No přece protože je to skvělý pomocník. Bude se totiž hodit třeba k ochraně ramen nebo hlavy před spálením, až se nebudete moci ukrýt do stínu. Pochválíte se, že jej máte s sebou, až vám večer bude chladno. Potěší vás, když budete chtít posedět s přáteli v parku a nebudete mít při ruce piknikovou deku. Už chápete?


Sluneční polibek pro rty

V létě zapomeňte na všechny ty běžné jelenní lůje a pomády. Chcete-li mít opravdového pomocníka, vybírejte péči o rty s SPF. Ochranný faktor totiž chrání tolik citlivé rty před škodlivým UV zářením. Pokud ke všemu právě v létě trpíte na opary, pak může být příčinou právě sluníčko. Ochrannou pomády s UV faktorem u sebe mějte ve městě, v lese i na pláži. Vaše rty vám poděkují.


Mini pomocníci pro maxi pohodlí

Nemusíte nosit celou svou kosmetickou výbavu, abyste byla v pohodě. Stačí mít při ruce alespoň mini balení krému na ruce, opalovacího přípravku a samozřejmě antiperspirantu. V horkých dnech oceníte všechny tři, tečka. Hotovo, sbaleno, vyřešeno.


Vlhčené ubrousky pro všechny případy

Vlhčené ubrousky se nejen létě mohou hodit. Jsou skvělou možností, jak opět osvěžit pokožku, navíc vás zachrání, pokud vám voda či pot rozmažou váš krásný make-up. Vyberte si vlhčené kapesníčky, které máte ráda, ideálně v mini balení na cesty. Nebudete litovat – jsou totiž všestranné, voňavé a užitečné, ať už sedíte v letadle nebo se potřebujete rychle odlíčit na koupališti. Tak co, už máte povinnou výbavu? Hurá dovybavit kabelku, je čas vyrazit do víru léta!

TIP: Na pláž i do města. Pruhovaná prostorná kabelka Kono pohotově spolkne všechny vaše MUST HAVE letní pomocníky, ke všemu však skvěle vypadá.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec