Léto v ruce i přes rameno – bez kabelek ani ránu!

person Autor: Vendulka list : Letní trendy :
Léto v ruce i přes rameno – bez kabelek ani ránu!

Léto je v plném proudu – a k žhavým prázdninovým outfitům patří módní doplňky, které doslova nedáte z ruky. Jaké kabelky vybírat pro jednotlivé příležitosti? Inspirujte se v našem článku s trendy tipy, které potěší srdce všech vášnivých milovnic kabelek.


Anna Grace víkendová cestovní taška

Dejte sbohem neforemným kufrům

Chystáte se vyrazit na dovolenou nebo prodloužený víkend s přáteli? Vyhněte se neforemným a objemným kufrům, které zkazí váš bezchybný vzhled. Oslavte s námi velký návrat ležérních a praktických cestovních tašek. Taška snoubí estetičnost s praktičností – a navíc dokonale podtrhne váš look. Cestujte stylově – je to hračka. Tak kam to bude?

TIP: S květovanou cestovní taškou bude každá cesta zážitkem – svěží motiv na černém podkladu totiž perfektně kontrastuje camel koženkovým detailům, díky kterým praktický doplněk snadno sladíte s obuví nebo páskem. Čas vyrazit je tu!


Kono skořepinová crossbody

Na večírek s doteky luxusu

Luxusní crossbody menších rozměrů? To je přesně ta pravá společnice na každý letní večírek! Zapomeňte na psaníčko, které musíte neustále držet v ruce a dávat na něj pozor. S trendy drobnou crossbody kabelkou můžete fotit momentky nebo si dát váš oblíbený drink. Je to prostě parťačka, díky které budete mít na akci vše při ruce. Prostě letošní must have záležitost!

TIP: Doteky geometrie s okouzlujícím lesklým povrchem ve starorůžové? Zamilujte se s námi do crossbody kabelky Kono, která je překvapivá nejen nadčasovým vzhledem, ale především skořepinovým provedením, které zaujme na první pohled! A že tahle barva není ta vaše? Mrkněte také na další verze Kono skořepinové kabelky – najděte si tu svou!


Anna Grace zlatá shopper kabeka 

Na pláž stylově

Kdo říká, že shopper kabelku využijete jen na nákupy nebo do města? Klidně si vyrazte se slaměnou pomocnicí třeba na pláž. Podtrhněte váš letní plážový look perfektním šperkem v podobě velké přírodní tašky z lýka, která snese vše, co sebou při opalování u moře nebo bazénu potřebujete. Je praktická velikostí – a tak odpadá nutnost shánět plážovou tašku, která by vám padla do oka. Popadněte vaši oblíbenou shopperku – a máte sbaleno. Protože léto ještě nekončí.

TIP: Láska k metalickým barvám is the new black. Se shopper kabelkou od Davida Jonese v neokoukatelné zlaté barvě budete zářit při jakékoli příležitosti. A nejen v létě.

Anna Grace shopper kabelka

K plážovým taškám tudy >

nebo

K shopperkám tudy >

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec