5 důvodů, proč darovat dárkový poukaz nejen na doplňky

person Autor: Vendulka list : Návody a tipy :
5 důvodů, proč darovat dárkový poukaz nejen na doplňky

Řešíte dilema, čím obdarovat vaše blízké? Ať už přemýšlíte o dokonalém dárku k narozeninám, Vánocům nebo svátku pro vaši partnerku, sestru, kamarádku, maminku či babičku, přinášíme vám tip na neotřelý dárek, který zaručeně potěší – dárkový poukaz. Je osobnější než peníze, zato umožňuje obdarované vybrat si od srdce takový dárek, který opravdu využije. Tady je 5 dobrých důvodů, proč vsadit na dárkový poukaz.

Vyřešíte otazník

Trápí vás otázka, co darovat vaší milované partnerce, sestře či kamarádce k narozeninám, Vánocům nebo k jinému svátku? Jestli si nevíte rady, pak je dárkový poukaz či karta tou pravou cestou právě pro vás. Nemusíte znát její vkus, nemusíte pátrat po tom, co by si přála. Vybere si sama – a vy tak jednoznačně zabodujete. A o to jde – udělat opravdovou radost, no ne?

Možnost volby

Jistě to dobře znáte – vybrali jste pro ni nádherný doplněk či šperk, ale nebyl to TEN kousek, který by 100% odpovídal jejímu vkusu. Zkrátka trefa, jen těsně vedle. Následuje trapná chvíle, vrácení nebo výměna zboží a zbytečné starosti. I tady je ideální dárkový poukaz. Nedarujete jen finanční obnos, ale především možnost volby. A to se počítá.

Nejde o peníze

Peníze nejsou příliš vhodným dárkem. Jsou příliš neosobní a některé z vašich blízkých by dokonce mohly i urazit. Alternativou je právě voucher na nákup radosti – umožněte blízkým, aby se u dárku nadchli. Aby získali snovou částku na nákup v osobnější formě. 

Beze spěchu

Kdepak, vaše milá nebude muset rychle přemýšlet, zda si dárek nechá, vymění jej či vrátí, protože lhůta na vrácení se bleskově krátí. Dárkový poukaz má ještě další velké plus – má určitou (většinou poměrně dlouhou) dobu na jeho uplatnění. Není třeba spěchat, obdarovaná může nadšeně vybírat ze všech těch krásných kabelek, doplňků nebo třeba šperků. Klidně i celé měsíce.

Sbohem, starosti

Jaký má dárkový poukaz benefit pro vás? Ušetří vám spoustu času a starostí v hektickém období. Protože o čem jiném má být oslava, než o klidu a pohodě? Je čas se těšit. Ty nejlepší tipy na dárky totiž jistě už dávno víte... a jestli ne? Nevadí. Vsaďte na dárkový poukaz a dejte si pauzu s dobré pití. Rozzáříte její oči. Už brzy.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec