Objevte sílu komfortu – vsaďte na batoh jako stylový doplněk

person Autor: Vendulka list : Batohy :
Objevte sílu komfortu – vsaďte na batoh jako stylový doplněk

Bolesti zad? Ty může způsobit také nošení přetížené kabelky. Víme, že chcete být trendy a stylová za všech okolností, ale to jde nejen s kabelkou. Objevte sílu komfortu – vsaďte na módní batoh!

Módní dámské batohy jsou loňským a letošním trendem. Proč jsou tak oblíbené? Skvěle vypadají, nabízí dostatek úložného prostoru a i ten nejtěžší náklad příjemně rozloží díky variabilní možnosti nošení. Můžete je nosit k jakémukoli stylu – a to dokonce přes rameno, v ruce nebo tradičně na zádech. Možná právě tyto aspekty hrají roli v jejich velkém návratu. Vyberte si ten váš.

Z lásky k eleganci

Milujete spíše elegantní styl? To neznamená, že musíte striktně nosit jen kabelky či psaníčka. Stačí si vybrat elegantní batoh, který hravě nahradí roli kabelky či tašky. Minimalistické módní batohy působí elegantně až ležérně – stačí je dopasovat k vašemu dnešnímu looku. Co vy na to?


Pestrý a hravý – sportovní styl

Patříte spíše mezi ženy, které dávají přednost sportovnějšímu stylu? Ani tady se s batohem nespletete. Sportovnější styl batohům sluší – a jejich pestrý výběr je toho důkazem. Sportovní batohy lze rovněž nosit variabilně – skvěle se hodí ke sportovnímu, ležérnímu a městskému oblečení. Neztratí se při cestách do školy, do práce nebo klidně na hory. My říkáme – proč ne?


Nepřehlédnutelný look

Pokud milujete odvážný a nepřehlédnutelný look, pak na vás čekají bohatě zdobené designové batohy, které září už na dálku. Stylové batohy však kombinujte spíše střízlivě – k příliš výraznému outfitu se nehodí – to by totiž nevynikl jejich odvážný design. Můžete je však pečlivě sladit s doplňky – se šperky ve stejné barvě kovu si rozhodně budou rozumět.


Čas na romantiku

Jarní čas – lásky čas. Vyběhněte z domu s romantikou a zádech. Nepřehlédnutelná budete rovněž s květinovým motivem, zdobícím batoh. K čemu však takový batoh nosit? Hodí se k romantickým výšivkám nebo k oblíbenému denimu. Jednoduchý džínový outfit dokonale doplní, ozvláštní a zpestří. A vás? Váš přece rozzáří. Vzhůru do víru města!


Ležérní až pánský

Nosíte spíše strohé oblečení v pánském stylu? Pak se nespletete s moderním minimalistickým městským batohem tak trochu v unisex provedení. Tyhle designovky vám padnou do oka – a do oka si padnou také s vaším šatníkem. My zkrátka milujeme všechny styly – a především vaši individualitu.

Vyberete si ten pravý batoh?

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec