5 jarních módních trendů ze světa kabelek - zamilujte se i vy

person Autor: Vendulka list : Jarní trendy :
5 jarních módních trendů ze světa kabelek - zamilujte se i vy

Jaro je tu a s ním konečně přichází na řadu příjemné odlehčené outfity – už žádné těžké kabáty a skrývání perfektního looku! Přichází čas vyvětrat šatník a otevřít se novým trendům. Jarní sezóna 2019 jako každý rok přináší nové svěží možnosti také ve světě módy.

Jaké doplňky budou hýbat emocemi milovnic krásných kabelek?

 

Kouzlo barev

Letošnímu roku vládnou neonové barvy. Pestrost dokonale rozzáří i ten nejjednodušší outfit, tak proč to nezkusit a nevyhrát si s barevnými kombinacemi. Zdá se vám neonová paleta příliš výrazná? Pak můžete vsadit na jemnější barvy, protože i ty dokonale osvěží váš jarní šatník.

TIP: S růžovou tote kabelkou se neztratíte, ať se vydáte do práce, do školy nebo na výlet. Navíc budete nepřehlédnutelná... a samozřejmě trendy!

 

Třásně, kam se podíváš

Třásně – tento módní trend pokračuje i letos. Jsou neotřelé, přesto neztrácí eleganci. Vládnou nejen oděvům, ale také kabelkám. V jaké formě se líbí vám? Můžete totiž vybírat mezi kabelkami, které zdobí jen jediný třásňový prvek pro ozvláštnění, nebo naopak volit výraznou celotřásňovou společnici. Třásně jsou hravé – stejně jako probouzející se jaro.

TIP: Dáváte přednost jednoduchosti? I tak můžete bodovat – s módní shopper kabelkou. Jednoduchá béžová kabelka splňuje jarní požadavky ze světa módy – zdobí ji minimalistický třásňový přívěšek.

 

Návrat ledvinek

Kde jsou ty časy, kdy se nosily ledvinky. No přece zase tady! Ledvinky se vrátily do módy, proto se s nimi na jaře nespletete. Hodí se pro originální, sportovní i ležérní outfity. Výhoda? Můžete je nosit postaru kolem pasu nebo přes tělo – záleží jen na vás. Navíc jsou praktické a uvolní vám ruce. Máte odvahu zabodovat s ledvinkou?

TIP: Nejsou vám moderní ledvinky příliš sympatické? Nebojte se, nespletete se ani s crossbody kabelkami. I ty jsou stále oblíbené pro komfortní nošení a kompaktní velikost.

 

Mini do ruky

Malá velikost, velká elegance. Takový je trend malých kabelek s jedinou rukojetí. Dají se nosit jednoduše kolem zápěstí. Stylové, zajímavé, chic. Jak se vám líbí?

TIP: Kromě mini kabelek pro nošení okolo zápěstí neuděláte chybu ani s tradičními psaníčky. Ty už totiž trendy splňují pár let, a tak získáte nadčasový doplněk pro velkolepé příležitosti.

 

Čas zazářit

Stříbrné doplňky, to je oč tu běží. Stříbrné peněženky, psaníčka i kabelky? Proč ne. Tento trend se dá zajímavě kombinovat, dokonale ozvláštní váš outfit a dodá mu punc výjimečnosti a luxusu. Troufáte si na stříbrnou? Ať už je vám příjemný jakýkoli styl, nejdůležitější je jediné – s dokonalou kabelkou a přirozeným úsměvem předčíte všechny jarní trendy – taková krása trvá.

TIP: Stříbrná společenská kabelka dodá noblesu každému outfitu. Užijte si večírek naplno – dodejte si třpyt.

 

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec