Barevné trendy kabelek roku 2021 - zářivě žlutá se světle šedá

person Autor: Janka list : Jarní trendy :
Barevné trendy kabelek roku 2021 - zářivě žlutá se světle šedá

Nové módní barevné duo je na světě! Začátkem roku byly vyhlášeny dvě nové barvy roku 2021. Dvě nezávislé barvy, které přitom tvoří dokonalou elegantní sladěnost. Šedá a zářivě žlutá. Nemusíte je použít jen do Vašich interiérů, ale počítejte s nimi i v módě - outfity laděné do těchto odstínů budou v tomto roce prostě trendy.

Jak nosit žlutou a šedou?

Na barevný módní trend 2021 jsou jak dělané žluté kabelky nebo žluté dámské batohy. Není totiž nic jednoduššího než abyste si vybrala krásný model kabelky ve sluníčkově žluté barvě a zbytek oblečení a outfitu doladila v šedých odstínech lehce tón v tónu.

TIP: Připadá vám šedá až moc neutrální? Vsaďte na modrou, třeba džínově modré oblečení. Žluté módní doplňky na GlamPerfe.


Radost každý den

Všechny moc dobře víme, že barvy působí i na naši psychiku a dodávají nám tu správnou náladu a pohodu. Žlutá a šedá? Zavřete na vteřinku oči a představte si šedé kamínky na pláži a nádherně velké svítící letní slunce. Díky šedé budeme všechny statečné a silné, žlutá barva má zase hřejivou moc pohody, přátelství a štěstí.

TIP: Zkuste se obléct do žluté od hlavy až k patě, s černými botami a hnědou kabelkou - atraktivní a radostná nálada bude hned tady.


Bojíte se výrazných barev na doplňcích?

Tak to prostě obraťte. Vyberte si šedou kabelku nebo batoh, protože šedá je nová černá, a žlutou pozvěte jen do barevného vzoru na vašem kabátu, saku nebo halence.

Illuminating Yellow a Ultimate Grey, to jsou ony.


Vnitřní jistota

Nikdy ovšem nesmíme zapomenout, že nejvíce podtrhne vaši krásu, ta barva, ve které se prostě cítíte skvěle a svá. To nejdůležitější totiž je - jen a jen váš pocit. 

Tak hurá do slunečných dnů - vaše GlamPerfe.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec