Náramek z ametystu, selenitu a snového křišťálu GMN15

Náramek z ametystu, selenitu a snového křišťálu

349 Kč

Můžete mít již: Pátek 3.5.2024

Množství
Skladem - poslední kus

Ručně vyrobený náramek z minerálů ametyst chevron, Selenit AA a snový křišťál. Průměr korálků 6 mm.

Náramek z minerálů ametyst chevron, selenit a snový křišťál. Průměr korálků 6 mm.

  • ručně vyráběný náramek z kategorie náramky z minerálů, z kvalitních komponent,
  • bižuterní kovové korálky ve stříbrné barvě,
  • korálky jsou navlečené na gumičce,
  • bez zapínání, snadné navlékání.

Dodáváme v dárkové krabičce s popisem kamenů.

Dámský náramek

  • 17,5-18 cm.

Ametyst Chevron

Ametyst Chevron je fascinujícím zjevením, které spojuje krásu ametystu s jedinečnými vzory. Jeho charakteristická kombinace fialových a bílých pruhů vytváří vzhled, který nás připomíná pohyb a harmonii. Ametyst Chevron je spojován s duchovním růstem a harmonií mezi různými aspekty našeho bytí. Jeho energetické vibrace podporují meditaci a klid mysli, což může vést k hlubšímu porozumění sebe samým a vnějšímu světu. Tento kámen nám může pomoci překonat stres a napětí, a přinést do našich životů klid a rovnováhu. Ametyst Chevron je jako průvodce na cestě za duševním a spirituálním růstem, který nám ukazuje, že v každém okamžiku můžeme nalézt harmonii a krásu. Vhodný nejen pro znamení: Panny, Váhy, Ryby, Štír.

Selenit

Selenit, nazýván také "kámen andělů," je drahokam, který nás okouzluje svou krystalickou čistotou a jemnou energií. Jeho opalizující bílá barva připomíná záři měsíčního svitu a čistotu duše. Selenit je spojován s duchovním osvícením, klidem a ochranou. Jeho energie je jemná a uklidňující, což může pomoci uvolnit stres a napětí v našem těle a mysli. Tento kámen má schopnost očistit energetické pole a prostor kolem nás, což ho činí oblíbeným kamenem pro meditaci a práci s energií. Selenit je jako brána ke světlu a moudrosti, která nás vede k vnitřnímu klidu a transformaci. Jeho jasné a čisté vibrace nám připomínají, že i v chaosu světa můžeme nalézt mír a harmonii. Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu.

Snový křišťál

Snový křišťál, často známý jako "kámen snů", je klenotem, který nám otevírá dveře do světa fantazie a spirituálního poznání. Jeho průhledný povrch a jemné vnitřní vzory nás zvou na cestu do hlubin naší mysli a podvědomí. Snový křišťál je spojován s intuicí, duchovním vedením a klidem. Jeho energie nás podporuje v meditaci, snění a ponoření se do světa svých vnitřních vizí. Tento kámen může pomoci otevřít bránu k našim snům a umožnit nám propojit se s duchovními sférami. Jeho jemné vibrace nám připomínají, že v každém z nás se skrývá nekonečný zdroj moudrosti a inspirace, který čeká, až ho objevíme. Vhodný pro všechny znamení zvěrokruhu.

Kovové prvky

  • bižuterní kov.

TIP

  • O tom, jak správně pečovat o své šperky si můžete přečíst zde.

Bižuterní komponenty by se neměly dostat do kontaktu s vodou a také by neměly být vystavovány slunečnímu záření. Postupné mírné opotřebení materiálu vlivem okolního prostředí je normálním jevem z hlediska průběhu času.

Uchovávejte mimo dosah dětí!

Barva či struktura minerálních korálků se může lehce lišit od fotografie (v závislosti na šarži korálků).

Je důležité si uvědomit, že minerální kameny a náramky z nich samy o sobě nejsou léčebnými prostředky. I když se jim někdy přisuzují léčebné vlastnosti a energetické účinky, nemohou nahradit lékařskou péči a odbornou lékařskou diagnostiku. V případě zdravotních obtíží nebo potíží je vždy nezbytné vyhledat kvalifikovaného lékaře nebo zdravotního odborníka. Minerální kameny a jejich nošení mohou být spíše považovány za formu podpůrného nebo doplňkového prostředku k tradiční medicíně, který může přinést pohodu nebo pocit psychického uvolnění. Je však důležité mít na paměti, že závažné zdravotní problémy vyžadují kompetentní odbornou péči a konzultaci s lékařem!

GMN15
1 ks

Barva
fialová
Vzor
Vícebarevný
Povrchová úprava
lesk
Průměr korálku
6mm
Druh kamene 1
Ametyst Chevron
Druh kamene 2
Snový křišťál
Druh kamene 3
Selenit

Objednávky doručujeme zpravidla do 2 pracovních dní. Zboží si můžete vyzvednout na jednom z výdejních míst Zásilkovny nebo si je můžete nechat zaslat na doručovací adresu.

V rámci ČR jsou k dispozici tito dopravci:

  • Výdejní místo Zásilkovna 68 Kč.
  • Kurýrní služba GLS 99 Kč.

Při objednávce nad 1500 Kč máte dopravu zdarma.

Zboží můžete uhradit dobírkou (+45 Kč), převodem na účet, online kartou a okamžitým bankovním převodem.

VÍCE INFORMACÍ ZDE >

V případě jakýkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naši zákaznickou linku obchod@glamperfe.cz. 

Hodnocení zákazníků

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenzi mohou napsat pouze zákazníci, kteří tento produkt zakoupili.

--
--