Korálkový náramek z angelitu, morganitu a dumortieritu GMN14

Korálkový náramek z angelitu, morganitu a dumortieritu

349 Kč

Můžete mít již: Pátek 3.5.2024

Množství
Skladem - poslední kus

Náramek z minerálů modrý angelit AAA, morganit A a dumortierit. Průměr korálků 6 mm.

Náramek z minerálů modrý angelit, morganit A a dumortierit.  Průměr korálků 6 mm.

  • ručně vyráběný náramek z kategorie náramky z minerálů, z kvalitních komponent,
  • bižuterní štrasové rondelky ve stříbrné barvě,
  • korálky jsou navlečené na gumičce,
  • bez zapínání, snadné navlékání,
  • něžný náramek podtrhne tvou přirozenou krásu. 

Dodáváme v dárkové krabičce s popisem kamenů.

Dámský náramek

  • 17,5-18 cm.

Angelit

Angelit, nazývaný také "kámen andělů", nás spojuje s duchovním světem a klidem nebes. Jeho jemná modrá barva připomíná nebe a zvuky vzdálených andělských písní. Angelit je známý svou schopností podpořit komunikaci s vysokými duchovními sférami a zvýšit intuici. Jeho energie je klidná a uklidňující, což může pomoci uvolnit stres a napětí v našem každodenním životě. Tento kámen je také považován za kámen pravdy a prozření, který nám může pomoci objevit hlubší smysl našeho života a cesty. Angelit je jako zvuk andělských křídel, který nás vede k vnitřnímu míru a spojení s duchovními aspekty naší existence. Vhodný nejen pro znamení: Blíženci, Panna, Váhy, Ryby.

Morganit

Morganit, často nazýván "růžový beryl," je kámen, který nás zaujme svou něžnou růžovou barvou a jemnou elegancí. Jeho odstín evokuje krásu květů a jemnost lásky. Morganit je spojen s energií lásky, emocionálního hojnosti a harmonie. Jeho energie je klidná a uklidňující, což může pomoci uvolnit stres a napětí. Morganit také podporuje srdce a emocionální otevřenost, a proto je považován za symbol hlubokých citů a schopnosti vyjádřit lásku. Tento kámen může být jako jemný nádech lásky ve světě plném ruchu. Jeho esence nás povzbuzuje k nalézání krásy a radosti v jednoduchých momentech a k prožívání lásky ke svému vnitřnímu já i okolnímu světu. Vhodný nejen pro znamení: Býk, Rak, Váhy.

Dumortierit

Dumortierit, fascinující kámen s jemnými modrými odstíny, nás zaujme svou unikátní krásou a sílou. Jeho barva evokuje obraz nebe a klidu, což je jenom začátek jeho působení. Dumortierit je známý svou energetickou schopností posílit vnitřní sílu a sebevědomí. Jeho energie podněcuje komunikační dovednosti a kreativitu, což může být cenné pro vyjádření myšlenek a projevení vlastního potenciálu. Tento kámen je také často spojován s intuicí a posílením psychických schopností. Dumortierit nám může pomoci vyrovnat se s výzvami a překážkami života a nalézt klid v turbulentních časech. Je jako průvodce na cestě za sebepoznáním a osobním růstem, který nám ukazuje cestu ke vnitřní svobodě a rozvoji. Vhodný nejen pro znamení: Blíženci, Panna, Štír, Vodnář.

Kovové prvky

bižuterní kov, sklo.

TIP

  • O tom, jak správně pečovat o své šperky si můžete přečíst zde.

Bižuterní komponenty by se neměly dostat do kontaktu s vodou a také by neměly být vystavovány slunečnímu záření. Postupné mírné opotřebení materiálu vlivem okolního prostředí je normálním jevem z hlediska průběhu času.

Uchovávejte mimo dosah dětí!

Barva či struktura minerálních korálků se může lehce lišit od fotografie (v závislosti na šarži korálků).

GMN14
1 ks

Barva
modrá
Vzor
Vícebarevný
Povrchová úprava
lesk
Průměr korálku
6mm
Druh kamene 1
Angelit
Druh kamene 2
Morganit
Druh kamene 3
Dumortierit

Objednávky doručujeme zpravidla do 2 pracovních dní. Zboží si můžete vyzvednout na jednom z výdejních míst Zásilkovny nebo si je můžete nechat zaslat na doručovací adresu.

V rámci ČR jsou k dispozici tito dopravci:

  • Výdejní místo Zásilkovna 68 Kč.
  • Kurýrní služba GLS 99 Kč.

Při objednávce nad 1500 Kč máte dopravu zdarma.

Zboží můžete uhradit dobírkou (+45 Kč), převodem na účet, online kartou a okamžitým bankovním převodem.

VÍCE INFORMACÍ ZDE >

V případě jakýkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naši zákaznickou linku obchod@glamperfe.cz. 

Hodnocení zákazníků

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenzi mohou napsat pouze zákazníci, kteří tento produkt zakoupili.

--
--