Náramek z měsíčního kamene, granátu a opálu GMN11

Náramek z měsíčního kamene, granátu a opálu

349 Kč

Můžete mít již: Pátek 3.5.2024

Množství
Skladem - poslední kus

Slušivý korálkový náramek z měsíčního kamene, granátu a zeleného opálu. Průměr korálků 6 mm.

Korálkový náramek z minerálů měsíční kámen, granát a zelený opál. Průměr korálků 6 mm.

  • ručně vyráběný náramek z kategorie náramky z minerálů, z kvalitních komponent,
  • bižuterní korálky ve zlaté barvě,
  • korálky jsou navlečené na gumičce,
  • bez zapínání, snadné navlékání,
  • originální náramek pro elegantní outfit. 

Dodáváme v dárkové krabičce s popisem kamenů.

Dámský náramek

  • 17,5-18 cm.

Měsíční kámen

Měsíční kámen, někdy nazýván i "kámen emocí", nese v sobě tajemství a magii měsíce. Jeho jemné odstíny a hladký povrch připomínají měsíční svit a jeho proměnlivost. Tento kámen je často spojován s intuicí, emocemi a ženskou energií. Jeho síla tkví v tom, že může pomoci vyvolat hluboké emocionální prožitky a propojení s vnitřními pocity. Měsíční kámen je také spojován s plodností a cykly života, což ho dělá oblíbeným kamenem pro těhotné ženy nebo ty, kdo chtějí posílit svou spojitost s cyklem přírody. Jeho energie může přinést klid a rovnováhu do života a podpořit spojení s vlastní intuicí a emocionálními hloubkami. Vhodné pro znamení: Rak, Ryby, Štír, Blíženci, Kozoroh.

Zelený opál

Zelený opál, s jeho okouzlujícími odstíny přírodní zeleně, je klenotem, který nás spojuje s energií přírody a hojnosti. Jeho sytá a živá barva připomíná bujné louky a hluboké lesy. Tento kámen nese v sobě sílu obnovy a růstu, a proto je často považován za symbol nového začátku a obnovy. Zelený opál podporuje harmonii a balanc mezi tělem a duší, což může vést k pocitu vnitřního klidu a stability. Jeho energie je propojena s srdcem a srdečním centrem, což nám může pomoci vyjádřit lásku, soucit a radost. Zelený opál je jako dar od přírody, který nás pozvolna vrací k našemu vlastnímu já a pomáhá nám nalézt rovnováhu v hektickém světě. Vhodné pro znamení: Býk, Panna, Střelec, Kozoroh.

Granát

Granát, tento vášnivý a intenzivní kámen, nás okouzluje svou sytou barevnou paletou a historickým významem. Jeho odstíny se pohybují od jasně rudé až po hluboké zelené, a každý z nich má svůj vlastní jedinečný charakter. Granát byl v průběhu staletí považován za symbol vášně, lásky a odvahy. Jeho energie je spojena s vitalitou a pozitivním přístupem k životu. Granát může podpořit vnitřní sílu a rozhodnost, a zároveň působit jako ochranný štít proti negativitě. Tento kámen může oživit váš život a dodat mu vzrušení, ať už se nacházíte v jakékoli životní fázi. Granát je jakýmsi "ohnivým zrcadlem", které nám pomáhá odhalovat naši vnitřní vášeň a sílu a žít život naplno. Vhodné pro znamení: Beran, Lev, Štír a Kozoroh.

Kovové prvky

bižuterní kov, plast.

Poradíme vám Jak správně pečovat o své šperky.

Bižuterní komponenty by se neměly dostat do kontaktu s vodou a také by neměly být vystavovány slunečnímu záření. Postupné mírné opotřebení materiálu vlivem okolního prostředí je normálním jevem z hlediska průběhu času.

Uchovávejte mimo dosah dětí!

Barva či struktura minerálních korálků se může lehce lišit od fotografie (v závislosti na šarži korálků).

Je důležité si uvědomit, že minerální kameny a náramky z nich samy o sobě nejsou léčebnými prostředky. I když se jim někdy přisuzují léčebné vlastnosti a energetické účinky, nemohou nahradit lékařskou péči a odbornou lékařskou diagnostiku. V případě zdravotních obtíží nebo potíží je vždy nezbytné vyhledat kvalifikovaného lékaře nebo zdravotního odborníka. Minerální kameny a jejich nošení mohou být spíše považovány za formu podpůrného nebo doplňkového prostředku k tradiční medicíně, který může přinést pohodu nebo pocit psychického uvolnění. Je však důležité mít na paměti, že závažné zdravotní problémy vyžadují kompetentní odbornou péči a konzultaci s lékařem!

GMN11
1 ks

Barva
zelená
Vzor
Vícebarevný
Povrchová úprava
lesk
Průměr korálku
6mm
Druh kamene 1
Měsíční kámen
Druh kamene 2
Opál
Druh kamene 3
Granát

Objednávky doručujeme zpravidla do 2 pracovních dní. Zboží si můžete vyzvednout na jednom z výdejních míst Zásilkovny nebo si je můžete nechat zaslat na doručovací adresu.

V rámci ČR jsou k dispozici tito dopravci:

  • Výdejní místo Zásilkovna 68 Kč.
  • Kurýrní služba GLS 99 Kč.

Při objednávce nad 1500 Kč máte dopravu zdarma.

Zboží můžete uhradit dobírkou (+45 Kč), převodem na účet, online kartou a okamžitým bankovním převodem.

VÍCE INFORMACÍ ZDE >

V případě jakýkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naši zákaznickou linku obchod@glamperfe.cz. 

Hodnocení zákazníků

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenzi mohou napsat pouze zákazníci, kteří tento produkt zakoupili.

--
--