Miss Lulu kabelka přes rameno fialová 2314 S2314_PE

Miss Lulu kabelka přes rameno fialová 2314

499 Kč

Můžete mít již: Úterý 30.4.2024

Množství
Skladem - poslední kus

Stylová kabelka přes rameno Miss Lulu, fialová, velká, v minimalistickém, ale velmi elegantním designu. Kvalitní polyester. Kabelka je dostupná ve více barvách, které naleznete ZDE. Rozměry kabelky jsou uvedeny v detailním popisu níže.

Miss Lulu kabelka přes rameno fialová 2314

Najděte lehkost a styl v této úžasné crossbody kabelce!

Hledáte tašku, která vám umožní snadno přenášet vaše základní věci bez zbytečného balastu? Naše crossbody kabelka má pro vás řešení! Jednou z jejích nejvýznamnějších vlastností je její lehká konstrukce, která vám umožní pohodlně nosit vše, co potřebujete.

Kvalitní materiál

Tato kabelka je vyrobena z odolného polyesteru s kováním ve stříbrném tónu. Vnější i vnitřní materiál je z polyesteru, což zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Stačí ji jednoduše otřít vlhkým hadříkem a bude vypadat jako nová.

Voděodpudivá úprava

Vzhledem k voděodolné vrstvě na vnější straně můžete mít jistotu, že vaše cennosti zůstanou v suchu i v případě nečekaného deště. Vaše věci budou v bezpečí a suché.

Optimální velikost

S rozměry 30 cm x 9 cm x 30 cm a hmotností pouhých 0,15 kg má tato taška dostatek místa pro vaše nezbytnosti, včetně telefonu, peněženky, klíčů a kosmetiky či toaletních potřeb.

Dokonalá organizace

Hlavní přihrádka nabízí dostatek místa pro uložení vašich denních věcí, od malého deštníku po kosmetiku a smartphone. Uvnitř hlavního oddílu najdete praktickou přední zasouvací kapsu pro rychlý přístup k věcem, jako jsou klíče nebo jízdenka, a také bezpečnou kapsu na zip pro vaše cennosti, jako je peněženka či šperky.

Všestranné možnosti nošení

Díky nastavitelnému popruhu můžete tuto kabelku nosit různými způsoby. Přehoďte si ji přes tělo pro volné ruce a moderní vzhled, nebo ji ležérně přehoďte přes rameno. Bez ohledu na to, jak ji nosíte, zajistí vám pohodlnost a styl.

Pro váš aktivní životní styl

Tato crossbody taška je navržena tak, aby držela krok s vaším životním stylem. Ať už se procházíte ulicemi města nebo trávíte čas s přáteli, naše kabelka vám přinese pohodlí a styl do vaší každodenní módy.

Najděte lehkost, funkčnost a šarm v této skvělé crossbody kabelce. Buďte připraveni na každý den s ní!

TIP:

Z lásky k doplňkům - jak pečovat o kabelky

Kategorie: kabelky přes rameno.

Značka: Miss Lulu

S2314_PE
1 ks

Materiál svrchní
100% PO polyester
Povrch
Lehká struktura
Materiál podšívka
100% polyester
Barva
fialová
Velikost
Velká
Kovové prvky
Stříbrné
Zapínání
Zip
Vzor
Jednobarevný
Styl
Casual
Způsob nošení
Přes rameno
Uvnitř
Kapsičky - zip i otevřené
Popruh přes rameno
Ano

Objednávky doručujeme zpravidla do 2 pracovních dní. Zboží si můžete vyzvednout na jednom z výdejních míst Zásilkovny nebo si je můžete nechat zaslat na doručovací adresu.

V rámci ČR jsou k dispozici tito dopravci:

  • Výdejní místo Zásilkovna 68 Kč.
  • Kurýrní služba GLS 99 Kč.

Při objednávce nad 1500 Kč máte dopravu zdarma.

Zboží můžete uhradit dobírkou (+45 Kč), převodem na účet, online kartou a okamžitým bankovním převodem.

VÍCE INFORMACÍ ZDE >

V případě jakýkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naši zákaznickou linku obchod@glamperfe.cz. 

Logo Značka Miss Lulu

Značka Miss Lulu, někdy také označovaná Lulu bags, je britská značka populární po celé Evropě. Její designéři udržují krok s nejnovějšími módními trendy, aby vám mohli přinést nádherné produkty za pěkné ceny. Jejich kabelky, batohy, peněženky a další módní doplňky zaujmou také svou pestrou nabídkou, mohou být elegantní klasické nebo vás naopak nadchnou svou roztomilostí, originalitou i jedinečnou nápaditostí.

VÍCE KOUSKŮ TÉTO ZNAČKY

Hodnocení zákazníků

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenzi mohou napsat pouze zákazníci, kteří tento produkt zakoupili.

Další varianty

--
--