Kono plátěný batoh cestovní velký černý 2303 - 14L EB2303_BK

Kono plátěný batoh cestovní velký černý 2303 - 14L

770 Kč

Můžete mít již: Čtvrtek 2.5.2024

Množství
Skladem - poslední kus

Velký plátěný batoh značky Kono, černý, s polstrovanou kapsou na notebook, vhodný do školy i na výlety. Kvalitní canvas plátno. Batoh je dostupný ve více barvách, které naleznete ZDE. Rozměry batohu jsou uvedeny v detailním popisu níže.

Kono plátěný batoh cestovní velký černý 2303

Zapomeňte na obyčejné batohy – tento spolehlivý společník je připraven vyvést vaše každodenní dobrodružství na zcela novou úroveň!

Materiál z budoucnosti

Tento batoh je vyrobený z pevného plátna, které je nejen odolné, ale také stylové. Vnitřní část je vybavena polyesterem, což zajišťuje vašim věcem maximální bezpečnost. A nemusíte se bát drobných nehod – stačí vlhký hadřík a batoh bude opět jako nový!

Rozměry, které poznáte a oceníte

S rozměry 31 cm délka x 11 cm šířka x 43 cm výška a váhou pouhých 0,88 kg získáváte dostatek prostoru pro vaše nezbytnosti. Tento batoh je dostatečně velký pro láhev s vodou, skládací deštník, a dokonce i vaše digitální zařízení ve formátu A4. Telefon, peněženku, klíče, a kosmetiku můžete pohodlně uložit a najít v několika okamžicích.

Důmyslný design

Tento batoh má v sobě skryté poklady. Diskrétní kapsa na zip na přední straně dodává batohu elegantní vzhled a zároveň bezpečné místo pro vaše nejcennější věci. Vertikální přihrádka na zip na zadní straně zvyšuje bezpečnost a umožňuje snadný přístup. Hlavní komora je uzavíratelná dvěma přezkami pro maximální ochranu.

Dokonalá organizace

Uvnitř batohu najdete dvě praktické zasouvací kapsy, které jsou ideální pro telefon, peněženku, nebo klíče. A co je ještě lepší, speciální polstrované pouzdro na notebook s kapacitou až 15,6" zajistí, že váš drahocenný elektronický společník zůstane v bezpečí během každodenního dojíždění do práce nebo cestování.

Stylový a všestranný

S kombinací odolných materiálů, inovativních funkcí a promyšlené organizace se tento plátěný batoh stává stylovou volbou pro každého. Ať už míříte do kanceláře, školy, nebo do nového města, tento batoh vás nikdy nezklame. Buďte připraveni na vše, co vám každý den přinese, s tímto batohem na vaší straně! ????

TIP:

Z lásky k doplňkům - jak pečovat o kabelky a batůžky.

Kategorie: dámské batohy, pánské batohy.

Značka: Kono.

EB2303_BK
1 ks

Materiál svrchní
100% plátno
Povrch
Lehká struktura
Materiál podšívka
100% polyester
Barva
černá
Velikost
Velká
Kovové prvky
Mosazný vzhled
Zapínání
Karabinka
Vzor
Dvoubarevný
Styl
Sportovní
Trend
Městské
Uvnitř
Kapsičky - zip i otevřené
Formát A4
Ano
Objem
14l

Objednávky doručujeme zpravidla do 2 pracovních dní. Zboží si můžete vyzvednout na jednom z výdejních míst Zásilkovny nebo si je můžete nechat zaslat na doručovací adresu.

V rámci ČR jsou k dispozici tito dopravci:

  • Výdejní místo Zásilkovna 68 Kč.
  • Kurýrní služba GLS 99 Kč.

Při objednávce nad 1500 Kč máte dopravu zdarma.

Zboží můžete uhradit dobírkou (+45 Kč), převodem na účet, online kartou a okamžitým bankovním převodem.

VÍCE INFORMACÍ ZDE >

V případě jakýkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naši zákaznickou linku obchod@glamperfe.cz. 

Logo značka Kono

Hledáte kousek od značky KONO? Kono je sesterskou značkou anglické Miss Lulu. Zaměřuje se spíše na dámské kabelky, batohy a cestovní tašky spíše ve sportovním stylu a také na pánskou kolekci. Doplňte si outfit z této kolekce originálních kabelek a batohůcestovních a mateřských tašek.

VÍCE KOUSKŮ TÉTO ZNAČKY

Hodnocení zákazníků

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenzi mohou napsat pouze zákazníci, kteří tento produkt zakoupili.

Další varianty

--
--