Zelené, chlupaté, puff, super mini i oversized – to jsou kabelky podzim 2021

person Autor: Janka list : Podzimní trendy :
Zelené, chlupaté, puff, super mini i oversized – to jsou kabelky podzim 2021

Jaké nejkrásnější kabelky a elegantní dámské batohy babího období tohoto roku budou frčet? Poradíme. Zamilujete si je, jsou stylové, nešlápnete s nimi vedle, zlepší náladu a prostě si je musíte pořídit do své kabelkové sbírky ve svém šatníku.

Odvážnost v hlavní roli - zelená je trendy

Obvyklé barvy podzimních kabelek, kterým každoročně vévodí nádherné barvy padajícího listí - vínová bordó, hnědá a občas tmavě modrá, tento rok nově válcuje podzimní tmavě zelená, nebo odstíny khaki a zrzavá nebo cihlová.

Outfity s černým kabátem a zelenou kabelkou vypadají naprosto božsky.

TIP:  Pokud si nejste jisté s kombinací zelené barvy, vsaďte na klasiku bordó barvu a prošívanou puffer kabelku s originálním netradičním lehce sportovním provedením nebo metalické tóny.

Neobvyklé materiály přidají punc

Už víme, že kabelky nemusí být jen klasické pevné, kožené, plátěné a koženkové, ale módní návrháři šli tento rok ještě dál a byli opravdu kreativní, prostě opět osvobodili svou fantazii ze zajetých kolejí. Nadělili nám hřejivou pohodu na každém kroku. Nechte se od nich inspirovat jejich prošívanými kabelkami z nepromokavého polyesteru ve stylu nadýchaných péřových podzimních bundiček a trendy vest bez rukávů. 

A co teprve chlupaté kožíškové kabelky, batůžky a další módní doplňky. Budete no-stress při každém pohledu na ně.

Velikosti se meze nekladou

A pro tento rok to platí dvojnásob. Milé dámy, určitě jste měly někdy pocit, že vaše kabelka - batoh už je k vaší postavě opravdu velká/ý. No problem. Právě letí, čím větší tím lepší, nebo zase naopak čím menší tím lepší a víc trendy. Prostě všechny kousky mimo zaběhnutý normál. Takže oversized nebo naopak extra mini, je opravdu to ono, a je jedno, jestli tašku máte přes rameno, přeloženou v podpaží nebo do ruky. 

A naše rada nakonec: Pokud nejste přímo kabelkový typ a máte ráda spíše ležérnější doplňky. Potom prošívané naducané polyesterové tašky jsou dělané jak pro vás - nebo prostě hoďte přes rameno kabelkový městský batoh ve stejném stylu a budete in...

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec