4 tipy, jak vybrat tu pravou kabelku pro vaši partnerku

person Autor: Vendulka list : Návody a tipy :
4 tipy, jak vybrat tu pravou kabelku pro vaši partnerku

Chcete svou milou opravdu potěšit? Doplňkem ji neurazíte, naopak. Vkusná kabelka je dokonalým dárkem pro každou ženu. Jak ale tu pravou vybrat? Inspirujte se – máme pro vás kroky k cíli. Hned 4 praktické tipy, jak vybrat tu nejkrásnější kabelku pro vaši partnerku.

Vybrat krásný doplněk může být hračka – ale vybrat jedinečný kousek, kterým se trefíte do vkusu partnerky, může být někdy oříšek. Proto vám poradíme. Z lásky k doplňkům.

Ujasněte si vhodnou barvu

Ještě před samotným výběrem si udělejte malý průzkum. Jaké barvy vaše žena či přítelkyně ráda nosí? V jakých barvách kombinuje outfity s doplňky? Sledujte barvy opasků, bot, šátků, klobouků, ale i stávajících kabelek. Možná zjistíte, že převažuje určitá barva. Právě v této barvě jí můžete koupit kabelku – nespletete se. Vaše partnerka pravděpodobně miluje barevné kombinace právě v tónech, které nejraději nosí. Běžně. A také při výjimečných příležitostech.

Drobná detektivní práce

Ano, je dobré mít tak trochu vlastnosti špiona. Jako detektiv na volné noze budete muset pátrat ještě hlouběji. Jaké typy kabelek má vaše milá, případně po jakých touží? Vaše partnerka jistě nosí kabelky na nákupy, do práce, ale i večer na společenské události. Popřemýšlejte jaký kousek jí chybí. Nebo naopak, který by už zasloužil vyměnit. Právě velikost, tvar či účel kabelky může být rozhodující – tak zjistíte, v jaké kategorii je potřeba vybírat. Do obchodu a na nákupy můžete ženě koupit pomocnici shopper kabelku. Pokud se vaše žena nemůže dočkat plesové sezóny a večírků, pak může být vhodným řešením večerní kabelka či psaníčko. Čeká ji v práci povýšení? Nebo nastupuje do nového zaměstnání? Business kabelka se stane její ozdobou.

Jak vybrat kabelku pro partnerku

Kamarádky vám poradí

Možná tušíte, jakou barvu byste mohl vyfiltrovat v nabídce, v jaké kategorii vybírat a jakou částku si na nákup kabelky můžete vyhradit. Jestliže se chcete 100% trefit do černého, může vám pomoci ženská rada. V ideálním případě rada od někoho, kdo vaši partnerku dobře zná. Může jít o sestru, nejlepší kamarádku nebo kolegyni. Nebojte se oslovit ženy z blízkého okolí vaší přítelkyně či ženy, které vám s výběrem pomohou. Ženy si všímají vkusu ostatních nejlépe – a znají oblíbené kousky vaší partnerky, její styl a osobitost... a možná i tuší, po čem srdce vaší vyvolené prahne!

Záchranný kruh? Poukaz na nákup

Jestliže jste ani pomocí tří předchozích tipů nenašel ten pravý kousek, který by měl za úkol rozzářit tvář vaší partnerky radostným úsměvem, pak nevěšte hlavu. Existuje totiž ještě jeden tajný, ale docela jednoduchý tip. Dárkový poukaz. Poukaz na kabelku. Poukaz na nákup její vysněné krásky, kterou si budete moci vybrat sama. A vy získáte výhodu – jistotu, že jí darujete tu nejkrásnější kabelku. Kabelku, po které skutečně toužila.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec