5 důvodů, proč nahradit kufr stylovou cestovní taškou

person Autor: Vendulka list : Tašky :
5 důvodů, proč nahradit kufr stylovou cestovní taškou

Cestujete často? Chcete i na cestách vypadat jednoduše skvěle? Tak pryč s neforemným hranatým kufrem, který vás pravděpodobně nudí obyčejným designem. Hurá do čtení našich 5 důvodů, proč je mnohem lepší pořídit si ležérní cestovní tašku, která se stane dokonale padnoucím doplňkem. Když na cesty, tak stylově!

Cestovat můžete i bez kompromisů – tedy aniž byste si narušila ten skvělý outfit, ve kterém se už vidíte na letišti. Právě proto jsme pro vás sepsali 5 dobrých důvodů, proč zahodit kufr. Letos totiž zabodujete jedině s kompaktní cestovní taškou. Here we are!

Kouzlo velkorysého výběru

Cestovní tašky kradou srdce především bohatějším výběrem, než na jaký byste narazila při výběru kufru. Různé styly, velikosti a tvary – to je přesně to, oč běží! Vyberte si takovou kabelu na cesty, která bude vypadat jako perfektní, jen trochu objemnější kabelka. Cestovní taška může ladit s vaším outfitem, doplňky... a vaší osobitostí. Tak na co čekáte?


Měkké zavazadlo do nepohody

Mnoho leteckých společností pečlivě hlídá rozměry příručních zavazadel. Neforemný kufr sedá do klece na zavazadla natěsnat jen horko těžko – tohle se vám s měkkou cestovní taškou nestane. Stačí vybrat ty správné rozměry... a že jste si zabalila příliš? Díky měkkému tělu cestovních tašek je tu stále šance, že se vaše sbalená parťačka do měřícího otvoru vejde.


Tajemství ležérní elegance

Tahat za sebou obrovský kufr plný věcí rozhodně není chic. Když ale budete mít tu pravou cestovní tašku, budete moci vypadat skvěle – a to i při těch nejnáročnějších a nejdelších cestách. A že je zavazadlo těžké? Cestovní taška na kolečkách to jistí – kombinuje totiž vzhled klasické stylové travel tašky s vlastnostmi kufru.


Variabilita využití na každý den

Pořídíte-li si kufr, pravděpodobně ho využijete jen při větších cestách, třeba na dovolenou. Když ale vsadíte na komfortní cestovní tašku, máte vyhráno. Tuhle krásku si s sebou můžete vzít kamkoli – na víkend s přáteli, na chalupu, na dovolenou, do města, k vodě, na služební cestu. Zvládne pojmout vše, co potřebujete, a díky praktické velikosti, kterou si zvolíte, potěší variabilním využitím. Po celý rok!

Tip GLAMPERFE: Romantický a svěží květinový motiv osvěží vaše cesty – cestovní taška Hazel & Pip umožňuje nošení přes rameno i v ruce. Je prostorná, krásná a elegantní.


Protože jsou zkrátka trendy!

A pátý důvod? Přece protože jsou trendy! Popularita cestovních tašek stále stoupá – vyberte si i vy tu pravou společnici na cesty. Cestujte po svém, stylově a vždy s dokonalým lookem. Je čas vyrazit za dobrodružstvím... Už máte sbaleno?

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec