Dokonalost v každém outfitu – slaďte kabelku a boty

person Autor: Vendulka list : Návody a tipy :
Dokonalost v každém outfitu – slaďte kabelku a boty

Jak stylově sladit obuv s kabelkou, abyste byla šik? Jde to překvapivě snadno a hned několika způsoby. A nemusí to být vůbec nuda.

Tón v tónu ve stylu krásných Pařížanek

Zapomeňte na klasiku – nemusíte vždy volit stejný odstín pro doplňky, kabelky a boty. Elegance po francouzsku zní: tón v tónu. Kombinujte různé odstíny jedné barvy. Tato kombinace je zajímavější, trendy a rozhodně se s ní nespletete. Snadno si ji zamilujete. Do tónování můžete zapojit nejen doplňky, ale také oděvy. Zkuste to!


Dokonalý set pro dokonalý look

Jestliže máte ráda různorodé nebo pestřejší outfity, nechte zazářit jednoduché doplňky a obuv – ve stejném odstínu, v minimalističtějším stylu. Set obuvi a kabelky ve stejné barvě dokonale zlehčí váš výrazný look. Odstíny však volte spíše neutrální, abyste obojí snadno sladila k jakémukoli oblečení, na které budete mít náladu.


Stejná barva, jiný vzor?

Perfektní match? Nemusí být match! Pokud máte ráda neotřelé doplňky, nebojte se sladit jednoduché boty a vzorovanou kabelku – ovšem ve stejné barvě a odstínu. Nebo naopak – výraznou obuv a jednobarevnou kabelku. Tato dvojka rozhodně zaboduje – a vy s ní. A my vzory milujeme!


Klasika ve zvířecím hávu

Máte slabost pro výrazné zvířecí vzory? Nepřehlédnutelná budete taky s třeba s leopardím či zebrovaným motivem na kabelce či obuvi. Jak k nim sladit protějšek? Přece opět – stejný odstín, ale už ne vzor. Jinak byste působila příliš přehlceně. Ta pravá šelma ví jak na to – prostě jednoduše. 

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec